|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takich tematów było już na pewno kilkadziesiąt.
No, ale wracając to tematu : nie powiedziałeś w jakim mieście ... ale z tego co mi wiadomo to slimy, ghoule i coś tej maści ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ja bym radził slime, cyclopy (nie więcej niż jeden), minotaury, orki warriory i inne tego typu potwory. Życzę powodzenia!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
|
![]() Zamek Kolo AB, (minosy, Orc Wariory) Kopalnie dwarfów, Ghoul sland koło carlin...
znam tylko te rejony bo tam zaczybalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() proponuje ci ghoule (nawet sporo kasy daja) co do orc warriorow to praktycznie nic nie zostawiaja co do cyckow to bym jescze poczekal do skili okolo 57/56 narazie moga cie nieco pojechac a jak juz chcesz je lac to koniecznie na ballans i wez ze soba hmmy i uhy na wszelki wypadek
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
![]() |
![]() ja radze kopalnie dwarfów chodzic na soldki albo na zamek koło ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dżiękuje za odpowiedz ale kujalec nie obnizaj reputacji doslownie bez powody
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() a ja proponuje folde, choc teraz uwazaj na archera bo mozesz miec problem, a tak to ta dosc szybko idzie exp szczegolnie jak dojdziesz to minosow (tam chyba nie mam MA)
![]() + ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja bylem goniony pszez tego f aa na harmoni ale ucieklem
![]() ![]() UWAŻAM TEN TEMAT ZA ZAMKNIĘTY :tongue: |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() a na czym expic tako postacio? 13 lvl skills 45,40 f sword ,dwarf shield ,p - set,szalik,leather boots,steel helmet mieszkam w carlin moge sie do ab pszeprowadzic! na jak gdzie expic?undefined
|
![]() |