|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() To jest nasz Gildiowy Quest(nie jest pokazane "jak" go prześć wiec to nie jest zabronione
![]() Oto ss-y: Prezentacja drużyny ![]() ![]() ![]() ![]() Crusader helmet quest: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj już poszliśmy na bright sword quest..... ![]() ![]() Proszę o komentarze Oki ostatnie zdjecie naprawione alek podesle mi zdjecia z walki pewnie jutro rano sory, że sam ich nie zrobiłem ale w trakcie walki zapomina sie o ss-ach (karzdy o tym wie :/ )
_____________________________________________ TIBIA RULEZ Ostatnio edytowany przez zbkow - 01-09-2004 o 15:04. Powód: błąd zdjecia/dodatkowy komentarz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Fajne tylko nie ma żadnych screenów akcji. Jesteście tylko wy i trup GSa. Ale spoko daje " + " dla zachęty do robienia questów ;]
Aha i ostatnie zdjęcie nie działa.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Phoneix Isle
![]() |
![]() S'screeny strasznie długo się ładują :/ (jak interia) przynajmiej mi
Tutaj nie widać akcji wogule tylko jak wzieliscie itemy i zabiliscie potwory( tylko trupy) Edit. ale za prezentację ładną dostajesz plusa ![]()
Bijerepu... Legend sorcerer on Danubia... Ostatnio edytowany przez Bijerepu - 31-08-2004 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() fajne SS szkoda ze sa takie duze bo przez to sie dluuugo laduja:/
PS. napisales co tam w stylu "nie pokazalem jak przejsc tego questa bo to jest zabronione" i przez to mi przypomniales za co mialem objechac pare osob. Co to cholery ma znaczyc ze jest to zabronione? Kto tego zabronil? Admini tego forum? A co was to obchodzi? To nie wy tworzycie forum tylko my i to od nas powinno zalezec czy pokazywanie i omawianie questow jest dozwolone czy nie. Rozumiem ze moze niektore osoby nie chca wiedziec jak przejsc questa dlatego powinien byc robiony osobny dzial. Nie sadze zeby zabronili tego CIPowie bo przeciez w tibi ciagle kazdy opowida innemu jak przejsc danego questa, poza tym i tak by sie o tym nie dowiedzieli. PS 2. znajac naszych adminkow dostane bana albo usuna ten post a znajac was dacie mi ujemna reptacje. A dawajcie sobie mam to gdzies. Ja mowie prawde. PS 3. sorka jesli pisze bez sensu i z bledami ale jestem tak narabany ze dziwie sie ze jeszcze siedze. wkoncu ostatni dzien wakacji to trzeba pic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() Mówicie ze nie ma z akcji?? Zaraz podesle LIDEROWI ssz akcji tylko niech da mi e-mila
![]() ![]() |
![]() |
![]() |