|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będę sie rozpisywał, ale najpierw wstęp:
W czasach, kiedy broń była wykonywana wyłącznie z kamieni, W czasach, kiedy ludzie żyli w klanach poświęconych zwierzętom takim jak Klan węża w którym spryt ceni się ponad wszystko, Klan Wilka gdzie najważniejszy jest honor, klan Ptaka, gdzie musisz potrafić polować aby przeżyć. Skupmy się jednak na tym drugim... Prolog - Poniżej Część pierwsza - Strona 2 -------------------------------------------------------------------------- 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() -------------------------------------------------------------------------- Wiem, to mój 3 fake, ale ten mam zamiar dokończyć.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tronic - 10-02-2007 o 19:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() ano tak z 7/10 rób dalej
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tytol skojarzyl mi sie troche z tym szmirem ktory leci w Jetix (jesli to ogladasz to ile masz lat ? ^^) ale widze ze fabula jest inna i nawet mi sie podoba to prolog wiec nie bede dawal oceny ale powiem ze dobrze ci idzie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Taa...kamienny łuk?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No, no!
Zaciekawiłeś mnie... Nie ma u ciebie jakichś strasznie odrażających błędów, outy jak outy szkoda ze jeden z pomocy dla leni ![]() Wiele sie nie wydarzyło, ale fake ma to "coś", co zaciekawia i zachęca do obejżenia następnych części (o ile powstaną ![]() Z chęcią zobacze jak będzie sie rozwijał... Edit: no tak bym zapomniał ![]() Cytuj:
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 08-02-2007 o 18:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() I kolejny szajs. Masa bledow, ktore moge ci na gadu-gadu wymienic. Za takie cus, moge ci dac 4/10.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Ten Łuk to mi nie wygląda na kamienny ;/
W czasach "kamiennych" bron chyba nie znano słowa "shit"(zaklnięcie). Co najwyżej "kaka". W tych czasach to nie wiem czy wogóle jakieś słowa znali xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() No...Mi też tytuł mi sie z tym kojarzy
Fabuła mi sie niepodoba tylko grafika<srednio> 7/10<ee..7/10 why???>
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No niezabardzo. Ale zobaczymy co bedzie dalej.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() 7/10
+narazie nie ma tam super hero +nowa trawka ![]() -drzewka krzywo wklejone -stare outy -mogles zrobic dluzsza droge i troche zmieniac miejsce akcji(o kilka sqm chociaz) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Zobaczyłem tekst przed prologiem, ujrzałem fragment pierwszego obrazka i padłem targany śmiechawką.
Kamienny łuk, z którego wypuszczono kamienną strzałę z (jak widać) wbudowanym neonem? A Gambit też ma pancerz z kamienia (wiem, że to nie broń, ale zazwyczaj broń i pancerz budowano z podobnych rodzajów surowców...)? Kolejny hiroł fejk... Cienizna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc daje 1 część!
Podziękowania: Sezu - Namioty. DracoR - outfit DracoR'a ![]() -------------------------------------------------------------------------- 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() -------------------------------------------------------------------------- KOMENT PLX!
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Klan foki roxior ;]
Pan "śmierdźi" taki kurdupelowaty Namioty są kitowe ;p całkiem fajne tylko te trzy rzeczy mi się nie podobają ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() No niezbyt mi sie podoba, ale zobaczymy jak sie rozwinie.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() Kalnu?chyba klanu 7/10 te namioty takie dziwne
![]() Ostatnio edytowany przez Acebb - 10-02-2007 o 20:04. Powód: błąd w pisowni xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Plusy:
+to nie paski +wmiare dobre wykonanie +ciekawie sie zapowiada Minusy: -brakuje nicków -tytuł od śmiecia w Jetix Ocena 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: się biorą dzieci?
Imię: Kotue
Profesja: Rookstayer
Świat: Furora
Poziom: 6
Skille: 17/19
|
![]() Oslaka i Thuna głupie outfity
![]() ale dokładnie posklejane więc nie będę cię gnębił narazie niepodoba mi się zdeczka fabuła ale może w coś fajnego się ,,zamieni" 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Opętany przez domona says:
Namioty nie mają perspektywy tibijskiej. 18 obrazek dziwnie powiększony. Jeżeli to miał być siedziący Pan Śmierci to Ci nie wyszedł. Ogółem dziwne te outfity jaskrawe.