|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Furious Siorer
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hardcory
Świat: Refugia
![]() |
![]() Czy naprawde nikt nie pomyślał gdzie może być klucz do MMg ?? Przecież w księgach było wyrażnie napisane że jest on schowany u głupich orków , a nie niektuży pickują całe podziemia w poszukiwaniu ukrytych dziur ... a nikt nie pomyślał że mógł on zostać ukryty w innym miejscu takim jak ta beczka której nie można otwożyć przez tego fire fielda ale na obrazku zaznaczyłem także vial pełen wody którym kiedyś można było zgasić ogień .... nie wie ktoś gdzie można kupić destroy fielda na roku ??
screen : http://img148.imageshack.us/my.php?i...bitowa2gb6.png |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() A skad wiesz, ze to da sie otworzyc, moze Orki naoogladaly sie filmow z Bronksu i sobie chcialy zrobic takie same beczki jak tam maja
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2006
|
![]() jako, ze konkretnie mi sie nudzilo, poszedlem i lalem na beczke czym sie tylko dalo (woda, krew, lifefluidy...) i z czego sie tylko dalo (koryto, fiolka, wiadro, butelka...)
...i doopa, nic to nie dalo :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i pisze gdzies tam, ze klucz zostal ukryty u glupich orkow, ale pisze gdzies ze jest dostepny ? ;]
![]() |
#7 |
Kapłan Preclanski
|
![]() A tak poza tym, spróbuj wejść na beczke. Wejdziesz i się zapalisz. Na pudełka/skrzynki questowe się ni da (zobacz na short sword quest albo torch quest)
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ze mozna bylo ugasic ogien woda z viala to rzeczywiscie moze wskazywac ze dawniej to byl quest
![]() http://www.youtube.com/watch?v=WnjtpCrcl6A ^ Tibia, 2001 rok, minohell, wystarczy zlapac na online ktoregos z tamtych ludzi i popytac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic To nie jest jedyne miejsce, gdzie jest taka sytuacja. Na PACC Area także to jest ![]() Tak więc powstaje nowa zagadka - jak to się stało, że beczka lub ded human jest "zakryta" ogniem.
Ostatnio edytowany przez Antykwaczor_z_Calmery - 03-12-2006 o 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ogien na tym humanie zmniejsza sie razem z ogniem kolo spike sworda. Podobno jak znika przenosi sie gdzies, do skrzynki questowej albo wlasnie tam i ze on nie znika losowo tylko ktos cos robi przez przypadek ![]() PS. Bardzo milo jest z filmikiem z youtube w dupie, polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Tak, tak, na skrzynki questowe nieda się wejść, zauważcie że na większość z fire fieldów występujących na rooku nieda się wejść (np. w drodze do mino hell, na poziomie -1 [trolle] tam gdzie respi się Pot).
Ostatnio edytowany przez Krizz - 03-12-2006 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: arcania
Skille: 85/85:O
|
![]() Ta..
Rzeczywiscie nie pomyslalem nigdy o tym, ze tam moze cos byc ale jak to otworzyc ![]() .. A tak w ogole, to masz temat Stonogi.. Po co wiecej ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() cos ci sie chyab zdawalo tylko ......
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Hom a może przed save serv trzeba klikać ctrl+ta rzecz lewym guzikiem może się jakoś odtworzy ja jutro bende miał pacca to zanim new serwy będą to zrobię rokkslayerka i posprawdzam all. mi się wydaje że ten spike jest jakoś do zdobycia
![]()
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam...
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rexar Blacksun
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 37
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Co do tej beczki jesli tam mial by byc klucz to nie musi byc beczka taka jak inne skrzynie questowe przeciez poprostu w niej moze sie respic klucz tak jak shield na pohu ale tak wogole to watpie zeby tam dalo sie wejsc rok jest od dawna w tibi w filmie z 2001 roku widac ze juz tam byl i jakos jeszcze tego nikt nie rozwiazal wiec watpie zeby to sie dalo wogole zrobic :>
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe co sie wteczas stalo .......http://s8.photobucket.com/albums/a45...keSword003.jpg
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Raszyn
Imię: Karmazynowa Mysz
Profesja: Rookstayer
Świat: Malvera
Poziom: 32
Skille: 21/27
![]() |
![]() @Up.
Czasem tak Ss znika, ale niewiadomo dlaczego.
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |