|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Edron-Darashia-Ank roznie ;p
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qe eQ
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kingdom of Heaven
Świat: Xerena
Poziom: 37
Skille: 72/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam ;p Zapraszam kazdego na Hibernie do mojej nowej gildi. Bloodbrothers Clan. Szukam vickow jak i normal membero, vice od 25+,member's30+
Moze beda jakies wyjatki ale szczerze w to watpie ![]() No i prosilbym pisac w tym temacie oraz listy Hiberna/Magic suppressor/Thais O pisanie prosze TYLKO zaintereswoanych I raczej szukam kogos z doswiadczeniem z innych serwerow, nie kogos nowego ;p mile widziani Paccowcy ![]() Wzor podania ;p: -nick -lvl -voc -znaj. j. ang. -skille/mlv -doswiadczenie na innych serwach -best solo (nie interesuje mnie best team) Mile widziane Wiecej info Jak ktos chce wiedziec mam 103dni pacc aktualnie a i tak dokupuje niedlugo =) Btw. Przepraszam za "idiotycznosc" tego posta, brak polskich znakow, itd a spowodowane to jest brakiem Veny i moja checia snu =) Ps. Jak jakis " ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Edron-Darashia-Ank roznie ;p
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qe eQ
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kingdom of Heaven
Świat: Xerena
Poziom: 37
Skille: 72/72
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Odswiezam. Ludzie pisac!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() -Bicu
-21 -Thais -dobra -21mlvl -Gralem na furorze doszlem do 35sorca ale sellnolem koledze ![]() -best solo hmm kurde nieiwem chyba Ds ablo dwarf guard Prosze o odpowiedz na tibi bo na forum niejestem regularnie |
![]() |
![]() |