|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Mam takie pytanie:
Gram knightem i mam 30 level, skille 71\70 jak widać troche trenuje a cos nie chce mi wskoczyc 5 mlev koledzy maja nizsze levele i skille a juz mają ten 5 mlev czy to może byc jakis błąd gry czy cos...?!?! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nikt dokladnie nie wie, jak liczy sie mlvl.Prawdopodobnie na 5mlvl u knighta nalezy spalic ~36k many.Jednak jeden moze miec ~34 a drugi ~40.Po prostu ciagle jedz cos i spalaj mane.Ja 5mlvl mialem na 32lvlu i skillach 69/~62.Dosc duzo expilem, albo stalem pod depo i gadalem.
![]() Btw : ty mowisz o 5mlvlu....to pomysl o 6 (mordega, uwierz mi) lub 7 (sic!! ~800h non stop spalania many!!). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() hm..... koledzy z jak maja nizszy lvl i 5 mlvl to albo na MF jada albo life ring <aha pokaz mi tych kolegow, bo ja znam knightow na 50 lvl co nie maja 5 mlvl.
Aha po co ci 5 mlvl.....?? to nie jest blad w grze knight potrzebuje ok. 50 000 czy jakos ta mana spalonej na 5 mlvl
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ktoś pisał kiedyś, że na mlev liczą się tylko pełne 20 many czyli najlepiej nabijac mane swiatełkiem. Na 100% niejest to bląd gry, poprostu zamało many spaliłeś.
@UP: knight potrzebuje 5mlev by urzywać np: explosion, a wogule z większym mlevem więcej hp ci przyrasta za UHa i exurke.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Shin Chan
hm..... koledzy z jak maja nizszy lvl i 5 mlvl to albo na MF jada albo life ring <aha pokaz mi tych kolegow, bo ja znam knightow na 50 lvl co nie maja 5 mlvl. Hmmm. to ci twoi znajomi o maja 50 level to niezli kolesie jak jeszze nie maja 5 mlevela! Aha i na 6 mlevlu są explo chyba! A np. na 5 mlevelu jest exori, fb, wiecej hp daje uh i exura... |
![]() |
![]() |