![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
![]() Witam.
__________ Chciałbym poprosić doświadczonych użytkowników forum o instrukcję. O co chodzi ? Chodzi mi o Windows Design. Chciałbym mieć inny pasek startu niż standardowy (sucks).. lub inne elementy.. podoba mi sie bardzo Design Windowsa Sir Luk'a Laggera. Więc jeżeli wiesz coś o tym to prosze skontaktuj sie ze mna badz...poprostu odpisz w temacie. ~ Eshi. Btw. Jeżeli ten temat jest w niewłaściwym dziale (wg. Ciebie) wskaż lepszy, cwaniaku ![]()
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Hmm z tego co pamiętam to w WindowsBlinds można było sobie edytować style (zapisane w .bmp) ale kupa roboty z tym była...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Najpierw ściągnij sobie program TweakXP lub Style XP (polecam ten 2). Właśnie w nich będziesz mógł zmieniać sobie style.
Nowe style, ikony, kursory, logon screeny, bootscreeny itp. możesz ściągnąć za darmo ze strony : http://www.themexp.org/ Powodzenia ![]() (Uprzedzam, że przez zmiane themsa system może zrobić sie troche powolniejszy, no ale coś za coś ![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() No , skoro już istnieje taki temat , to teraz pytanie ode mnie:
Jak zainstalować nowe ikonki tak , aby te wszystkie standardowe Windowsa XP zmieniły się na takie , jakie ja chce? Aby aby zamienić je wszystkie ręcznie , to trzeba by było kilku dni lub tgodni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() StyleXP można.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() Windows Blinds wcale nie jest taki trudny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Hmmm , a może ktoś z was zna stronke , z której można ściągnąć cały pakiet wyglądu Systemu? Chodzi mi o okienka , ikonki , ikonki w w okienkach , boot screen itp. Wybieranie samemu po kolei , jest troche ciężkie , a ja chciałbym aby idealnie do siebie pasowały... Jeśli znacie taką stronke , to najlepiej dajcie tu linka , lub na PW.
@Down Omg , tu się nie daje zdjęć , jest do tego inny temat. Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 28-12-2006 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://img162.imageshack.us/img162/6140/pulpitnz9.jpg
Meine pulpiten ![]() Astonshell.com << PS. Fuu, jakies lesby sie liżą na imageshack Ostatnio edytowany przez Raynold - 31-12-2006 o 03:59. Powód: Od zdjęć pulpitu jest osobny temat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz na myśli domyślny styl? Można go wyciągnąć z systemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Najwidoczniej moj post pozostaje niewidoczny dla niektorych łamag komputerowych skoro dalej pytaja "Gdzie mozna sciagnac to i tamto" ... afff
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Tylko program jest dosc trudny w obsludze nawet jak dobrze znasz angielski, ile ja go rozgryzalem jak dodawac linki na tych paskach u gory ![]() I jeszcze: ikonki sa moje ![]() ![]() I nie mam na imie Andrzej ![]() @Down Slepy? Ostatnio edytowany przez Cashtan - 29-12-2006 o 12:21. Powód: Lubie edytowac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Tyle , że ja chce , aby to wszystko do siebie pasowało , a tam musze wybierać różne rzeczy z osobna... Jestem pewien , że ktoś napewno stworzył takie kompleciki , tylko niestety nie wiem kto , i nie znam takiej strony , z której moge to pobrać... PS. StyleP stworzyło mi jakby drugiego Windowsa , tylko z dopiskiem "(BootScreen)" ![]() |
|
![]() |
![]() |