|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Podsumujmy... jesteś swiadom tego ze to nielegal, a mimo to pytasz? Do zobaczenia za 30 dni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Lepiej sobie szybko zrób edita i wykasuj wszystko, albo Nara.
Polituje się i nie dam minusa :/ Co do samego Tibia GG to używałem tego przez dość długo, ale sie znudziłem. Wkurzało mnie jak robiłem SHIFT+UP zeby powtorzyc wiadomosc, następnie HOME zeby dodac na poczatku "#y" a tu nagle mi sie włączało automatyczne łowienie ryb i przykładowo miałem po 5 sekundach odpalone 3 Warcrafty III, 4 egzemplarze Nero, 2 Wormsy 3D, i 5 instalek od niewiadomo czego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() nerwi cie home w tibiigg? wejdz na bojsieboga.prv.pl
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() faktycznie sorki... moglem powiedziec co to za stronka... w kilka sekund wywala sporawa ( okolo 100-300 w zaleznosci od kompa ) ilosc okienek... nie lapie tego zaden antyspam ani inne anty popupy... jezeli sie ma windowsa opartego na jajku nt to alt+ctrl+del, wybiera sie internet explorera i zakancza proces...
![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor tematu | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wszędzie dobrze, ale na IRCu najlepiej | Dan the Automator | O wszystkim i o niczym | 449 | 12-06-2014 22:14 |