|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam,
Zamieszczajcie tutaj linki do Waszej ulubionej muzyki, której słuchacie w trasie. Ja najchętniej słucham Kazika i Sidney Polak www.tekila.pl (tylko tą jego piosenkę lubię). Trochę Grupy Operacyjnej (szczególnie La Magra) i muzykę z Heroes III i Medieval Total War. Trochę jeżdżę po tym naszym świecie i uzbierałem już ładną kolekcję na mp3 ![]() Tutaj macie link do tekili: http://teledyski.onet.pl/10172,854454,teledyski.html A tutaj do La Magra: (szczególnie polecam) http://teledyski.onet.pl/10176,1449118,teledyski.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, w podróży zawsze fajniej (przynajmniej dla mnie) jest posłuchać coś luźnego. Musisz zabić czas, przezwyciężyć nudę itp. Wiesz, w domu słucham innej muzyki niż w podróży, taki po prostu jestem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Fields, Nephilim, Zoon, Black, Sabbath, Iron, Maiden, Co i Roner...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() W podrozy slucham sciezki dzwiekowej z filmu Wladca Pierscieni. Wszystkie czesci. Naprawde polecam, ta muzyka wymiata.
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Jak jade gdzies samochodem to spokojna muzyczke wpadajaca w ucho a nie dudnienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() 1) Nightwish \m/_(^_^)_\m/
2) Evanescence 3) Fergie ![]() 4) Nelly Furtado To moi "ulubieńcy" xDDDD Ostatnio edytowany przez Ghand - 19-05-2007 o 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Cytuj:
Pozatym przychylam posta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Świat: Somewhere
|
![]() Hmm... Jak dla mnie nie ma różnicy gdzie słucham swojej muzyki: Po prostu System of a Down rulez
Do tego jeszcze dochodzi Zebrahead - Falling Apart Polecam mój film WMV z tym kawałkiem - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=104405 Likin Park... Offspring - Can't Repeat Chamillionaire I pare innych kawałków z różnych typów |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Nic hardkorowego. Przez okno patrzy się najlepiej i rozmyśla przy spokojnych dźwiękach.
O.S.T.R Jest nawet dobry.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() W podrozy to tylko Akurat i Toples (6h jazdy robi swoje:/)
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Na poczatku Apocalyptica - path, lub Hope, zalezy od nastroju. Potem raczej wszystko, co mam na odtwarzaczu. W kilku istotniejszych momentach podrozy zdarza mi sie przelaczyc na Howard Shore - The bridge of Khazad-dum i podobne. ; ))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Scieżka dzwiekowa z LOTR'a, zawsze pare plyt RHCP no i sciezka dzwiekowa z Requim for a dream a szczegolnie rozne remixy ;]
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() I'm on HIIIIIIGHWAY TO HELL!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Baller,
Tak Enya spisała się z tą muzyką do Władcy. Ogólnie ona ma bardzo fajne piosenki jak "Orinoco Flow" czy też "It's In the rain". Oronoco miałem na mp3, ale jakoś w połowie przeskakiwało na następną piosenkę to ją usunąłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() O, fajne jest Enyi May it be
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Jeżeli o mnie chodzi to Kazik/Pantera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Zdecydowanie najlepsza piosenka przy prowadzeniu pojazdów. Tylko trzeba uważać, żeby się nie wczuć.
@topic Autem - zazwyczaj Floydów. Pociągiem - wczesny Black Sabbath, + coś z heavy/thrash. Rowerem - grindcore lub black. Ostatnio edytowany przez Hieyan - 15-12-2006 o 18:00. |
![]() |
![]() |