|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() 21 Palek
![]() 1. Witam wszystkich ![]() 2. Po drodze wstapiłem także przywitać sie z Wild Warrioramem ![]() ![]() 3. Oj żeby nie było ![]() 4. Na dzień dobry jak zawsze skorpiony ![]() ![]() 5. No to zaczęło sie... ![]() ![]() 6. Coś nie bardzo ta strzała =\ ![]() 7. Przyszli czrwono-skórzy :> ![]() 8. Gfb by się przydało, ale nie pomyślałem o tym wcześniej ![]() ![]() 9. Troche to zakrwawiłem to ale nieszkodzi ![]() ![]() 10. Całkiem całkiem mi idzie ![]() ![]() 11. Przyszło mi wzmagać się także w ciemnościach =\ ![]() 12. Nie dał łatwo za wygranął ![]() ![]() 13. Odpoczełem troche i gdy nastał poranek wziełem sie odrazu do roboty, ale ze mnie czfaniak ![]() ![]() 14. Lubie te cyferki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LOOTA WAM NIE POKAŻE BO GO NIE MAM !! BO .... MUSIELI ZRESETOWAĆ SERWER DO 9 RANO I WOGOLE Z TEGO HUNTA NIE MAM NIC TYLKO TE ZDJĘCIA !! ------------------------------------------------------ Dużo osób chce zobaczyć gdzie ta żyła złota, jednak teraz nie polecam, dziś dostałem kicka jak gonił mnie ds gule i szkielety, niestety zgon, musze troche ochłonąć zeby znow sie tam wybrać...ps: moj mily kolega poszedl po loota i spotkał go zlurowany gs, dobrze ze potrafi go zabic bo by było z nim krucho... 1:cmentarz 2:lepiej tam nie idz, pajączki tam rządzą 3:idz tylką tą trasą, bezpieczna bez potworów ![]() Ostatnio edytowany przez Gumez - 30-08-2004 o 21:43. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() spoko zdjecia ale zebys dal jeszcze loota dal bym ci plusa -cool rym hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() A ja ci zchęcią dam "+" ,bo pokazałeś mi fajne miejsce do huntu
![]()
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Gratz screnki, ja też libie cyferke 240 jako exp, a dokłądniej to czym wieksza tym bardziej ją lubie
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veydeamon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 81/70
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Bardzo ładne sski, szybko się wczytują, są ciekawie opisane, ładnie pokazana akcja, nie mam najmniejszych zastrzeżeń
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() No ładnie fajne zdjęcia dużo expa !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Bardzo fajne ss
![]() Ja tam czasami chodze ze spearami, jak mi sie strzaly koncza. Wtedy bije ze spearow, robie strzaly i zuzywam je na ds. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Spoko zdjecia.gratz!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Phoneix Isle
![]() |
![]() A więc...
Pokazałeś życie lov palla expującego na nieumarłych występujących na pohu, także jak przyjemnie i spokojnie się tam expi. Może to przydać dla newbie ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() No naprawde niezłe SS. Gratz!
-------------------------------- www.tibia.gc.pl <-------- Najlepsze forum o Tibii!!! Zajrzyj koniecznie!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Hrhrhr pikne ss'ki ale nidam "+" nie to że jestem wredny ale to że zdradziłeś miejsce mojego expienia hrhrhr ale nieszkodzi ^^
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Na twych ssach jest dziura zasłonięta energy fieldem. Co jest w środku?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() najpierw pogratuluje potem dam +.super SS-y,niezły exp.
![]() P.S. możecie mnie uważać za Nooba albo za Newbie.ale plzz co to są ''Pohy'' ? ![]() |
![]() |
![]() |