|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
odpalam tibie atu nagle wymknely sie mi slowa ***** MAC i prawie spadlem z kszesla grafika kompletnie sjembana nic prawie nie widac widac zawartosci depo
kurde co mam robic to moze byc wada karty brat mi dal stara a odemnie wzial se nowa moja TEN HU* JEMB*** JESZCZE RAZ LAPY WYCIANGNIE DO MJEKO SPRZENTU OBETNE ***** LAPSKA ale poratcie moe mam sformatowac dysk ale na 100% nie jest to problem z klientem sprawdzalem pomocy pomocy pomocy pomocy PLZ i nie kasujcie tego tematu
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
|
Zreinstaluj tibie (teraz jest wersja 7.3), ewentualnie ściągnij nowsze stery do grafy, ale najpierw zachowaj pliki map.
Cytuj:
Powinieneś dostać odemnie "-" za zdublowanie odpowiedzi ale mam dobry humor więc niedostaniesz .
Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 31-08-2004 o 20:32. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
Też tak mialem wez zainstaloj jeszcze raz tibie i skopioj stare pliki .map
jak pomoglem to prosze o + |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
nie i nie to nie hodzi o klienta robilem tak jak kaziu muwil i nie dziala sterowniki tesz to niesa raczej bo rat na 100% potem zainstlowal je wienc to nie sa takie sprawy lecz o tyh sterownikah to jescze z bratem pogadam
a tak to macie po plusiku
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
To utnij łapska i odzyskaj swoją kartę co ci będzie zabierał bez pytnia.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
a odtne mu je i bendzie mial za swoje
![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
tez to czesto mam uruchom ponownie kompa powinno sie poprawic... (ja tak robie i jest ok wiec nie mówic ze bredze.....)
|
|
|
|