|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Film dość długi, 183 minuty, w 3 momentah wlacza się trade, wiec trzeba wyłączyć. Pierwszy raz w 47 minucie, potem 2 razy w 75minucie.
Finału filmu nie przewidziała by chyba żadna tania wróżka;] Zycze milego ogladania drachs http://rapidshare.com/files/8642127/mino.rec - najlepiej stąd ściągnąć. http://www.hagrid.republika.pl/mino.rec - tutaj na wszelki wypadek... ;] Boisz sie o hacka? Nie sciągaj i nie pisz bezsensownych postów. Ostatnio edytowany przez Drachol'ek - 23-12-2006 o 14:58. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
|
![]() 1 - jak nie masz nic do ukrycia to wklej to gdzieś indziej.
2 - trapowanie ludzi jest nielegalne i wątpię żeby film został długo na forum. 3 - myślę że to hack i nie zamierzam tego ściągać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Usunięty
Imię: Pwnzor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Morgana
Poziom: 46
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
2. Oh noes! 3. A co, łaskę robisz? Naucz sie kurwa skanowac, a nie innych oskarzasz... @topic Film fajny, ale dlugi. Lubie takie akcje na rooku ; ). Ostatnio edytowany przez ShadowSSJ2 - 23-12-2006 o 12:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Somewhere :>
Imię: Gai'jin
Świat: Candia
Poziom: 54
Poziom mag.: xx
|
![]() Filmik nawet spoko xD. fajna zabawa(dla traperów a nie dla trapowanych xD)
P.s:Sayian i pomysłec ze mój rl qmpel to hacker... (no ale po co pasy dawałes ;s) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Zajebisty film. Zrób jeszcze 1 film o trapowaniu na rooku. Myślałem ze ten 40+ wam wszystko rozwali ale jednak nie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() fajne, fajne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() troche mi go zal bylo, ale w koncu sam tam wbil;]
btw, akurat krece nastepny film ![]() hail Ostatnio edytowany przez Drachol'ek - 23-12-2006 o 23:09. |
![]() |