|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Zwyciezca wielkiego Teddy Bear questa na Elysi zostal Affex, znany wczesniej jako Enslaved Vestar(namelocked).
Teddy aktualnie przebywa na 8 levelovej postaci ktora go przechowuje aby nikt obcy go nie dostal ![]() Kumpel pozwolil mi sie przyjzec mu z bliska... wiec oto i jeden z niewielu misiow w Tibii z moimi pozdrowieniami dla was ![]() (TO NIE JEST FAKE) ![]() Teddy rox plx ![]() ![]() A tutaj zdjecie z przekazania nagrody od GM Excessusa dla Affex'a ![]() I to na tyle Jeszcze raz dodam ze to NIE sa fake shooty! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Lokacja: Łódź
|
ano gratulacje ;]
ja osobiscie zajalem drugie miejsce na titanii. wspolnie pomagalismy sobie ze zwyciezca tutaj, wiec dogadalem sie ze bedziemy sie wymieniac co tydzien ;] mam nadzieje tylko ze czlowiek okaze sie uczciwy (najwyzszy lev na titanii, za duzo mu nie moge "zrobic" ^^) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
Hehe Gratulacje
U nas na danubi zrobil go Raszpla ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik forum
|
mam pytanko :
Co daje Ten "Teddy Bear"?? hehe |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
Nic nie daje ma wartość ozdobną.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
|
hehehehehehe
ja też chcę misia ![]() ______________________________________________ Master morte Sorc , 18 lvl, 30mlvl (Secura Rox!!!) ![]() Ostatnio edytowany przez MaStEr MoRtE - 08-10-2004 o 16:23. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
@up: ja też chce
, teraz czekam na kolejnego Teddybear questa , może tym razem wezme udział ![]()
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
jesli to faktycznie nie jest fake to ogromne gratulacje.... ten mis jest jedna z najdrozszych rzeczy w calej tibii... slyszalem ze ktos chcial za niego dac MPA, Demon Legi i Golden boots ale to bylo malo
(moze to sciema ale sciema nie jest ze on jest za***iscie duzo wart) |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
|
Cytuj:
). To jest niemożliwe żeby ktoś dał to za tego misia... Gdyby dali to na miejscu Droma bym odrazu sprzedał .
|
|
|
|
#10 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
|
Cytuj:
aha i ich cena to z tego co bylo w artykule 4,000,000k ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
Ten misiek jest naprawde duzo wart.Jesli nie wierzycie to krzyknijcie :change p set for teddy bear...a zostaniecie wysmiani (zalezy od wlasciciela miska
)
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
|
ja bym go sprzedal za mpa i golden legi +100k
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec
|
Duże gratulacje dla tych którzy wygrali Miśka. Na Pacerze posiada go Zizax
![]()
|
|
|
#14 | |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
Niewydaje sie wam ze to dziwne SOVy chodza po 2 miliony k a jakis Misiek 4 mln jakbym mial takiego miska sprzedal bym go za mpa demon sha aol i g legi no i mzoe koels by dozucile skromne 100 bp hmm
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
|
Potwierdzam to nie jest fake : ) Widziałem jak pokazywał w venore : )
PS. a ja sobie myśle kto to ten Affex ale na tibia.com nie patrzyłem i niewiedziałem że to Vestar po namelocku : P |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Lokacja: Łódź
|
Cytuj:
raszpla tez bral(a?) udzial w tym quescie i tak samo wygral(a?)... (nie gram na danubii, wiec nie orientuje sie za bardzo kto to jest ) byl to quest zrobiony przez rising dragons secura z pomoca excessussa z tibianews.net. na kazdym swiecie byl misio do rozdania, wiec teraz wszedzie jest conajmniej jeden (na nowszych serverach pewnie tylko ten "questowy"). nic nie robi, ale wart jest duzo skoro to jedyny egzemplarz na serverze ;] |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Przed kompem w pokoju
|