|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Chris von Kyra
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 48
Poziom mag.: 45
|
![]() Witam
Zamiezam isc na Necro (nie dla expa tylko dla loota) Jezeli zalezy mi tylko na loocie to jaka taktyke powinenem zastosowac: 1) smmowac 1 DS robic tak zeby DS byl blizej Nero i bic go z hmm 2) sumonowac 2 DS atakowac Necro z 2 DS i WoI?? Jezeli zna ktos inne taktyki prosze napisac =D |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: Suwałki
Imię: Purek Pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 78+2/56
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() moim zdaniem taktyka 2 jest lepsza
bendziesz miał miejsze wydatki , lecz słabszy exp z 2DSami bendziesz czuł się "bezpieczniej" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Lokacja: eNDeeM
Imię: Ake'en
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness (White Eagles)
Świat: Xantera
Poziom: 88
Poziom mag.: 66
|
![]() Co do pierwszej taktyki to bedziesz mial problemy z zabiciem go z hmm bo za slabo jeszcze z nich strzelasz sam mialem takie problemy xD
Co do drugiej to nie najgorsza ale ja wole taka ze robie 2 ds ktore atakuja i ja dodatkowo z hmm taki mix xD pzdr
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Imię: Adexo Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: SeCurA
Poziom: 63
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() NO i jeszcze ja mam jedno skromne pytanie czy jezeli się idzie z blokerem to z czego walić zeby w miare szybko zabić ale duzo kasy na runy nie stracic ;/
[char]Adexo Knight[/char] ![]() I am ![]() 21:11 Vari [12]: ide skoczyc z okna 21:11 Xevezq [43]: czekaj 21:11 Xevezq [43]: daj passy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozostają Ci Explo~
Według mnie 2 taktyka była by lepsza. Powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
![]() |
![]() taktyka 2 lepsza, jak idziesz z blokerem to zazwyczaj zwraca sie z hmm'ami i wandem
![]()