|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Wchodzisz do karczmy, oswietlonej ognistymi pochodniami, zwieszajacymi sie ze scian. Przeczesujac wzrokiem pomieszczenie nie zauwazasz nikogo oprocz barmana siedzacego za kantuorem i spogladajacego na ciebie.
- Hej! Ty! Moze opowiesz mi jakas historie, jako iz i tak nie ma tu nikogo. Podchodzisz blizej. Usmiechasz sie, patrzysz mu w oczy i odpowiadasz: - Za darmowy kufel piwa, nie ma sprawy. - Ha! Umiesz sie targowac. Ale nie ma sprawy. Masz ten kufel. A teraz opowiadaj! ![]() ![]() ![]() Zabawa polega na tworzeniu krotkim historii od 4 zdjec do 16. Mozecie opowiadac w czasie przeszlym terazniejszym i przyszlym. Mozecie wymyslac wszystko co chcecie. Tak jak w normalnych fake'ach, tyle ze maja byc krotkie i tresciwe. Mozna je rowniez komentowac. A tu regulamin: - Nie dajemy tutaj zadnych komentarzy (zaraz powstanie do tego odpowiedni temat) - Mozna conajwyzej przekroczyc limit 16 obrazkow o 1! - Pamietajcie aby zachowac Klimat RPG - Musi byc o wlasnym tle i wlasnej fabule. To wszystko. Rzycze milej zabawy ![]() @down Twoj ogrom inteligencji mnie rozbraja... Umiesz czytac, czy tylko udajesz, ze umiesz?
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 25-12-2006 o 18:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() haha!! Dobrze zrobiłem Veruisie?
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() Mało ![]()
![]() |