|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Początkujący
Imię: Tard Enduro
Profesja: Rookstayer
Świat: Secura
Poziom: 53+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jako członek gildii wymienionej w tytule, jestem zaszczycony stworzyć temat ze zdjęciami od naszej "grupy".Jesteśmy aktywną gildią na świecie Secura (non-pvp)stworzoną "Oct 27 2006." Posiadamy guild house "Their home on Secura is Castle of the Winds. The rent is paid until Dec 29 2006."
Tutaj link do naszej gildii na tibia.com ..http://www.tibia.com/community/?subt...e=Dimmu+Borgir.. No to chyba wszystko=).Więc przejdźmy do ss'ów.Jako zalozyciel tematu powinienem dać zdjęcie, których akurat dużo nie posiadam bo jestem po hacku ale kilka znalazłem ![]() ![]() "hunt" z liderem na nowych monsterkach ( wiem, jego outfit wygląda jak grzyb ale też sobie taki zafunduje na paccu ![]() ![]() Loot to: emerald bangle, 2 power bolts, WoI (hunt trwał 0.5h więc loot jak na tak krótki czas jest oszałamiający [w/g mnie]) Postaram się by reszta członków "wrzucała" screen shooty systematycznie ;P Prosze śmiało pisać wszelkie pytania, sugestie i komentarze. Pozdrawiam ^^ <Tard>
...Nie potrzebne mi podboje aby wszystkie były moje... Ostatnio edytowany przez enduro - 21-12-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny gouild temat (ładnie sie expi na wywernach ? ) screeny ładne czekam na więcej
P.S. o jak fajnie jestem pierwszy ;p
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Poziom: 53+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() jest ok na wyvernach, słabo biją ale mają bardzo dobrą obronę i zatruwają a najgorsze jak upiją. W/g mnie nie są niebezpieczne
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
![]() mine ss: B sword quest pare ladnych lat temu... ![]() Pierwszy raid potworkow na Ab. ![]() Demony. ![]() ![]() Warlock. ![]() Deeper Fibula. ![]() Halloween Party u RDS. ![]() GH Dimmu Borgir ![]() ![]() 1 Jewel Box na securze. ![]() Ostatnio edytowany przez Modi - 21-12-2006 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() jezeli gm'i sa czujni to wasza guildia pojdzie w piach.
calkiem, calkiem
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Modi - 21-12-2006 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Edsonn
Profesja: Sorcerer
Świat: ~SeCuRa~
Poziom: 20
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Witam.
Bardzo ładnie zdjecia mam nadzieje ze gildia sie rozwinie. Od ktorego lvla przyjmujecie? ![]() Jaki loot z Demcow? ~Pozd. Fre3z3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() ssy super ale pomyśl nad używaniem firefoxa i jakimś dobrym programem antywirusowym + firewallem np. f-secure internet security 2007 albo kaspersky is 6.0 bo strasznie łatwo można cię shakować;ddd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech cie glowa o to nie boli
![]() ![]() Codziennie lookam w procesach i po za tym po kompie widac czy cos dodatkowego siedzi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Ale starocie wklejacie :/
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() nie no jak nie chodzisz po dziwnych stronach,skanujesz czymś raz na jakiś czas i znasz się na uruchomionych procesach,podejrzanych rzeczach to spoko tylko że zawsze warto mieć tego firewalla bo kto wie co będzie^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum