|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tak jak w temacie.
Nie wiedizałem gdzie to napisać więc pisz tutaj. jestem w ostatniej misci gdzie dostaje się list od Kevina, i dostałem, lecz gdzu wracałem z tym cennym listem zostałem zabiti i lits przepadł. Misja 14 1. Idź do Mintwallin 2. Powiedz "hi" do markin 3. Powiedz hi -> letter -> yes 4. Idź do Kevina i powiedz hi -> mission -> advancement -> yes Poszedłem i powiedizałem a on chce list wróciłem się do Kevina i nie da kolejnego listu! Co mam zrobić , czy przepadł mi postman quest? Kupie ten list ale chce dokonczyc quest, co mam zrobic? s:Aldora. Czekam na odpowiedźi. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Zrób nowego chara i dojdź nim do tej misji.oddaj list głownemu charowi i po krzyku.
#3 |
Guest
|
![]() Też o ty myślałem ale nie za bardzo mi to odpowiada, czy nie da się tego załatwić inaczej?
|
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Możesz też kupić list od jakiegoś kolesia... lub zrobić PK char i czekać aż ktoś pójdzie po list, weźmie go a Ty go zabijesz.
Polecam zrobienie nowego chara...
![]() |