|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() A więc napewno ktoś grał z was w mps 2(max payne 2) i moze mi pomozecie... wiec gram se od wczoraj wieczorem i utknalem przy jednej z misji... Part 1 chapter 5 powybijalem wszytkich tam i teraz mam jakiegos kolesia i babke do pomocy, ale nie wiem gdzie z nimi isc bylem juz wszedzie gdzie sie da w tym budynku i lipa
![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() ja gralem w to dosc dawno ale pamietam to musisz gdzies poszukac otware okno i wyjsc przez nie na parapet (to hyba jest gdzies srodkowe pietro)
idziesz tam po tym pze pieknym parapecie le uwazaj na wyrwy w nim (przeskoczysz je bez trudu ale nie kture trza z rospnda) dalej stoczysz malutki pojedyneczek uwazaj zebys nie spdl bo odrazu no wiesz CZAPA ![]() ![]()