|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() Wiem że juz byl taki temat, ale niechciałem odkopywać starego
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.
Stan: Niegrający
|
![]() Brzmi jak Power Rangers...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() A o tym ze ludzią na ulicy flaki wyrywali a inni się temu przyglądali - mam to dokladniej opisać?
Albo ze po łóżku chodzą mi karaluchy i jeden własnie wchodzi mi do ucha - chcecie? Więcej nie pamiętam. ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() @up
Opowiedz plax!~3234 Od kilku dni mam serie dziwnych snow (oh dziwie sie, ze wogole je mam): 1. Mialem miecz i walczylem z samurajem, ktory wyjal skorke od pomaranczy. Rzucil we mnie ja i umarlem. Czekalem az sie zrespie ![]() 2. Jadlem czekolade, ktora byla nadziana kartkami ![]() 3. Czas byl tak przyspieszony, ze nie moglem sie zorientowac. Normalnie stalem sobie na chodniku i z nienacka szbyko ktos wyjal krzyz i walnal mnie nim w glowe ... Omg Nie zapomne jednego dzikiego snu sprzed kilku lat.. Biegalem po scianach i suficie nastepnie podloga sie zapadla i mie wciagnelo :/. Ostatnio edytowany przez janek@ - 28-12-2006 o 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Ja tam myśle że temat jest zbędny każdy może sobie coś wymyśleć byle co i to napisać jak ktoś chce kłamać i wymyślać to do działu twórzczość pisać opowiadania...
@ Top~Śniło mi sie że gram w Ps2 dla niewiedzących (Play Station 2) mama wyłączyła niechcący gre i all Boooooooooooooom!!! Cya ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Plaigiat 11121231337666! Ja to założyłem !!1133766611
A ja ostatnio miałem sen tibijski... Przywołałem 2 necro, zabiłem kolesia, wypadł mu mms, i sie bałem, że do mnie przyjedzie i mnie zabije. Najśmieszniejsze było to, że tego samego dnia zabiłem kolesia loot-dragon shield... Tak to jest jak się maniaczy godzine dziennie w tibie ![]() Teraz nie ma Taube. Nie będzie z kim podyskutować... : <
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2006
|
![]() No :-/ Wiem ze to ty zalozyles, pamietam cie
![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Nie wiem czy Wy też tak macie, ale jak mam nowe zwierządko w chacie to co noc przez parę dni śni mi się, że uciekło. Po tym jak dostałem chomika, na granicy snu wydawało mi się, że wyjąłem go w klatki i położyłem na łóżko, po czym zasnąłem a on dał nogę.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.
|
![]() Jeden z najgorszych filmów jakich widziałem.
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
@Sorry za offtopic, ale nie mogłem się powstrzymać. Za takie rzeczy normalnie powinny być warny.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez janek@ - 28-12-2006 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Wsiadam do autobusu i podchodzi sobie kanar,a biletów brak O.o Ale powiedział,że mnie to nie dotyczy,coś tam coś tam,i poszedł sprawdzać dalej.Nagle autobus zaczął grzać jak po***any I wysadził mnie w środku lasu na jakieś szwajcarskiej wsi,czy innego odległego kraju. Chodziłem bez kasy i jedzenia nie wiedząc co mam zrobić. To było opuszczone zabite dechami miejsca,była zima. Zobaczyłem telefon,który o dziwno działał i mogłem z niego zadzwonić. Wykonałem telefon do ojca i powiedziałem mu ,że się dziś trochę spóźnię do domu
![]() Obudziłem się w kochanej Polsce.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() A, dodam Wam jeszcze sen, który mi się śnił ponad rok temu.
Szedłem z Xibitem odpicować komuś garaż. Idziemy, idziemy, idziemy po jakimś osiedlu i Xibit nagle mówi: "nośne spośne baby". I koniec snu ;/ Na ostatnim wyjeździe na narty obudziłem się cały spocony bo śniło mi się, że na allegro.pl kupiłem deskę toalletową od jakiegoś mafiozy za 40mln. Nie mogłem odmówić zakupu musieliśmy sprzedać dom i uciekać do Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Tak wiem, ja to mam sny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() ja mialem kiedys taki sen:
Stoje sam w jakims wyburzonym miescie, zrujnowanym przez cos, nie wiem. Wyglada to jak Hiroshima po ataku atomowym. Podchodzi do mnie osoba, z kapturem i uderza mnie z pięści. Dołącza do niej cała zgraja zakapturzonych postaci. Kazda mierzy conajmniej 2 metry. Wszyscy mnie biją, osuwam się na kolana. Zaczynam krzyczeć. "Przestańcie!!" Wtedy owe postacie odsuwają sie, po czym jedna wystepuje i zdejmuje kaptur. Widze twarz, ktora wcale nie przypomina ludzkiej twarzy. Twarz tak straszna, ze nie potrafie sobie jej teraz przypomniec, pamietam tylko, ze wygladala tak, jakby ja skropiona jakims kwasem. Wtedy się budziłem spocony, o ile nie wczesniej. Aha, spod kapturów bylo widac tylko oczy. Straszne, przenikliwe oczy. Sen powtarzal sie przez ostatnie lato dosc czesto, ale potem przestal. Do dzisiaj go nie mialem ;D (i dobrze) =)
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Sadomasochistyczna orgia z udziałem zwierząt. Jestem normalny?
@edit A właśnie - zwierzęta były martwe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() @up
I pewnie nieletnie? Jeśli nie, to żałuj, bo ja miałem taki sen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() A mi się sniło, że moja ex się utopiła =S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
@topic Śniłem o napadzie obcych, zaglądali nam w okna, a po kilku latach stworzyliśmy trwałe związki ludzie-kosmici i świat wyglądał jak wyjęty z SF ^^ może to nie jest tak śmieszne, jak orgia z udziałem zwierząt, ale było ciekawe i realistyczne... |
|
![]() |
![]() |