|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dziś usunąłem 2 wirusy w moim systemie i gdy już po usnięciu musiałem kompa uruchomić ponownie... wpisuje sobie hasło profilu i nagle wyskakuje mi okno, że mam sie skontaktować z adminem systemu
![]() I dłużej sie mój profil logował i patrzę, a tu jest jakby nowy profil wszystko z pulpitu zniknęło, tylko kosz był na pulpicie ![]() Ale jak wszedłem w program files to wszystkie programy są nadal, ale po każdym uruchomieniu komputera musze jeszcze ustawiać od nowa internet (wpisuje IP itd.) Na razie nie moge zrobić re-install systemu bo nie mam płytki , dlatego pisze tutaj bo może znacie sposób żeby tego błądu nie było ![]() Pomóżcie ! Ostatnio edytowany przez Polinik - 19-12-2004 o 13:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Domyślam się, że razem z virusami usunołeś jakieś ważne pliki systemowe, ale niewiem dlaczego masz "wyczyszczony" profil :| Ja bym zalecił formata, ale niewiem, może istnieje inna droga.
EDIT: Skoro nic niemasz na dycku (sprawdzałeś ??) to nic już chyba niestracisz przy formacie EDIT 2: Eureka !!!! Mam nadzieje, że nie wyłączyłeś "przywracania systemu" ?? Jesli nie, to odpal przywracanie, i wybierz najwcześniejszy punkt przywracania. ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 19-12-2004 o 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Skopiuj wszystkie pliki, ktore miales na pulpicie z katalogu program files do innego folderu na dysk. Potem zrob drugi profil uzytkownika. Usun ten zepsuty i zrob go jeszcze raz. Przekopiuj pliki na pulpit.Powinno dzialac.
@UP : Wystarczy usunac profil i zrobic go jeszcze raz....a przywracanie systemu zjada strasznie duzo miejsca :/ I tak go nie uzywam ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 19-12-2004 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() @up: ale on pisał, że all co na pulpicie powiedziało my "papa" i znikło
![]() A ten format to gdyby ten błąd występował nadal...
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
|
![]() Ja mialem tak samo, ale wszystko, co bylo na pulpicie, bylo gdzies w program files > document and settings. Wystarczylo usunac i zrobic profil i all wracalo do normy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Pomóżcie... P.S !!! AHA I ZAPOMNIAŁEM DODAĆ ŻE PO KAŻDYM URUCHOMIENIU KOMPUTERA CAŁY CZAS ROBI SIE TAK JABY NOWY PROFIL (TO SAMO CO U GÓRY) !!! Ostatnio edytowany przez Polinik - 19-12-2004 o 14:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() To pozostaje ci tylko format
![]()
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
|
![]() I w kolko....a mozesz usunac STARY PROFIL i zrobic NOWY? Mi to pomoglo~ Napisz, czy tobie tez....
|
![]() |
![]() |