![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Ostatnio zauważyłem, że nie ma jeszcze tematu o Fable... Może to nie jest "czysty" cRPG, ale na pewno warty uwagi
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja ukonczylem gre 2 razy na kierunku spell warrior czyli dobry w magi i siekance mieczem ;d uzywalem wtedy mieczy + magia bojowa (berserker itp.) niezle sie wtedy kosi(bylem w 100% dobry). 2 raz ukonczylem na chyba
mistyczny palladyn pogromca czarownic (cos takiego nie pamietam ![]() fajna gra ale za malo zbroi i helmow >.< |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Fable kupilem orginal za ponad stówke
![]() 1st time przeszedlem wojem ktory byl bardzo zły xDDD Spowolnienie + wiele uderzen nie ma bata wszystko kosilem, 2nd time przeszedlem dobrym magiem ![]() i potem lucznik zmieszany ze wszystkich, czasem bylo ciezko ale przeszedlem ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Może by ktoś chociaż troche opisał tą gre jak już temat jest zakładany?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciesze się, że dostałem w prezencie wersję angielską, bo nie zniósłbym "Jacka Rzeźnika"
![]() Gra jest fajna, przeszedłem ją 2 razy, raz grając po stronie dobra, a za drugim skusiłem się założyć maskę. I nie ma to jak najlepsza taktyka - Avo's Tear + Shield + ta umiejętność dzięki której atakuje się kilkukrotnie (nie pamiętam jak się nazywała). Niezły multiplier wtedy rósł (szczególnie na arenie gdy musiałem zdobyć dusze pewnego wojownika ![]()
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() milo i przyjemnie sie ja przeszlo lecz troszke krotka byla ;/