|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wy ****a ***ane nooby jak pisze jakiegoś posta to ****a macie odpisywać.A wy ***ani moderatorzy.Co to są ****a za poradniki,ja *******ę coś takiego.Do 15 lvl mam na*******ać trolle.HeHe ****a wy ***e ***ane wy się ****a nie znacie.*******ę was
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Popieram cię sary masz rację oni są do kitu.powinni wy***ać tą stronkę i to jak najszybciej
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() To fakt. Jak są jakieś ciekawe posty co ludzie się męczą cały dzień to dostają 5-10 odpowiedzi. A jak pojawia się best hit, avatar, outfit, profesja, czy inne wyliczanki to od razu posty liczy się w setkach (a i tak mało kto czyta wszystkie)
Co do poradników.. ja wogle jestem PRZECIW poradnikom. Każdy ma swoją taktykę, którą doskonalił wiele miesięcy\lat. ...Ale to jeszcze nie powód, żeby wszystkich wyzywać!!! / MINUS DLA CIEBIE - a.. sory... zapomniałem... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2004
Lokacja: Las Wayreth\Szczecin
![]() ![]() |
![]() Szkoda, że jestem za głupi na takie słownictwo jak twoje. Ale przecież nik ci nie każe się stosować do poradników, które są tu zamieszczne. I panuj nad tym co piszesz bo naprawde nie wychodzi ci to za bardzo .
Jak już powiedziałem nikt ci nie każe stosować się do poradnioków więc nie narzekaj. Jak sama nazwa są to tylko PORADNIKI a nie książki co trzeba i jak najlepiej zrobić . |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Zgadzam się, jesteś kretynem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dobo ale jesteś fajny
Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 31-08-2004 o 22:02. |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() A ja bym powiedzial inaczje, ludzie piszacy poradniki maja na celu doprowadzenie postaci do supremacji w jak najkrotszym czasie bez wiekszych problemow, tymczasem czlowiek - autor tego tematu chcial po prostu powiedziec, ze takie mehcaniczne podejscie do gry, do zabawy, mu sie nie podoba, szkoda, ze nie mogl tego wyrazic w innych slowach.
|
![]() |