|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Na pewnym forum widzialem takie ciekawe rozwiązanie w sprawie bzdurnych & glupich itp tematów, mianowicie był dzial o nazwie "KOSZ" gdzie takie tematy sie przenosi, w tym dziale nie mozna zakladac nowych tematow ani odpowiadac na istniejace, jest to o tyle dobra rzecz, że normalnie jak sie zamyka temat to on nadal zaśmieca forum, bo jedynie nie mozna w nim odpowiadac i trzeba czekac az go zasypia nowe inne tematy, prawie wszedzie tak jest ze na 15 tematow na stronie bedzie te 5 bezsensownych i zamkniętych, które nadal zalegaja na forum
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z tego wyniko by ze polowa niusow wpadala by do kosza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() nie mowie zeby wszystkie zamknięte tematy tam wrzucac, tylko ten spam i glupie tematy
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jest wygodniejsza opcja - usuń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Drunk:
Dokładnie Ja jestem przeciwny takim bzdetnym pomysłom. Jak już - to po prostu kasujesz hardem i nie zawadza.
![]() |
![]() |