![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Postanowiłem nakręcić filmik z pk
![]() Pkuje tam niskim lvl i tylko jedną osobe ale moim zdaniem ładnie sie to zkonczyło.. ![]() ![]() Oto link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16088 Tu link do 2 części jest trochę gorsza ale cóż nie miałem za dużych srodków http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16140 PS proszę bez takich komentów typu "Co to ma być..itp" Życzę miłego oglądania ![]()
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku." Ostatnio edytowany przez caveki - 29-12-2006 o 14:29. Powód: Wstawiałem 2 część |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komentujcie
![]()
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku." Ostatnio edytowany przez caveki - 29-12-2006 o 14:31. Powód: Miałem wstawić zdjęcie ale niemoge więc musiałem coś napisać |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() To czyli mowisz by nie komentowac krytycznie, ehh to co by napisac
![]() zart Filmik nawet fajny, bo dedles w wielkim stylu. Na tego sorca nawet male waste poszlo i locik niezly (wod) Ocena 6/10, poniewaz dostales o ile dobrze liczylem: 3 hity z wov'a 4 z sd 1 z mort hura hity knighta 1 exori vis (czy tam mort) Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() po co wystawiasz filmik na forum skoro nie chcesz komentarzy typu "co to ma byc...". Jak sie komus spodoba to ma komentowac a jak ktos stwierdzi, ze to "kupa" to ma sie wstrzymywac od glosu?? Forum jest po to zeby chwalic ale tez zeby wzgardzac... no nie ? no ze wzgardzaniem moze przesadzilem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi chodzi o to :
Jakiś ziomek wejdzie popatrzy na komenty nawet nie oglądnie widzi że ktoś mówi że badziewie to też za komentuje że badziewie ![]()
"Idiotów na tym świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykamy ich na każdym kroku." Ostatnio edytowany przez caveki - 29-12-2006 o 14:30. Powód: Często robie błedy a potem niesprawdzam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry że piszę nowego posta ale nie wiem czy wsadzać następny filmik z pk?
![]() A ostatniego posta nie mogę już edytować ![]() A jednak mogę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() wiec tak..
tylko pierwsza czesc przypadla mi do gustu ;P druga jakas taka metna ;< moze dlatego ze fajnie sie patrzy jak ktos zalicza zgon ![]() no i ucieczka a raczej jej proba przed tymi 50~ lvl'ami ![]() tyle mego ![]() ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() Co to ma byc..?
![]() @topic nuda |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co za pojeb? Moze jeszcze bys debilu jebany powiedzial ile razy poszedl w prawo, lewo do gory i w dol to wogole juz nie trzeba by bylo sciagac. |
|
![]() |
![]() |