|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Wałbrzych
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gathy Cold
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 9
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Siema.
Mam teraz 6 lvl na rooku,na świecie Celesta nie mam pacca i nie zamierzam kupić.Dobra,do rzeczy mam zamiar iśc do Ab dendriel i zostać knightem, będę walił clubami.I mam takie pytanie na jakich skillach moge expic na elvenbane na potworach Mino archer,minotaur,mino guard,hunter,orc warior,elf. Ps.Odnośnie CLUBÓWnie chce żadnych komentarzy wiem że to lipny rodzaj broni ale chce spróbować. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Witam!
Przede wszystkim musisz mieć skull staffa albo przynajmniej dragon hammera.Bierzesz IHy i kładziesz mino guardy itp.Na zerga takie skille również wystarczą ale będziesz się IHać i napewno będzie waste (z zerka nie leci nic porządnego-chyba że trafisz na halbarde). Ja swoją poprzednią postacią knightem z 50/50 potem 55/55 na 20 lvl tam pociskałem.Ale zawsze sie zwracało bo jak będziesz zbierać longswordy z elfów ,łuki z hunterów, kusze, plate shieldy,mace itp. to będzie duży zysk w sklepach w Carlin i AB. Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, skille... Można spokojnie z 40/40 pod ziemią(uwaga na minotaura guarda na poziomie -3) i w korytarzach na pierwszym piętrze... ewentualnie w południowo-wchodniej(elf) i południowo-zachodniej(minotaur archer) wieży. Mając 50/50 mógłbyś już w wieżach południowych(orc berserker i hunter). Exura i do boju. Na parterze zaś potrzebowałbyś 55/55, a najlepiej nie mniej niż 60/60. Mając 50/50 masz niskie szanse na załatwienie minotaura guarda-procentowo tracilibyście podobne ilości życia(w plate set'cie, z guardian shieldem i dragon hammerem). Orka załatwiłbyś co najwyżej na 60/60... mając farta. Bije mocno.. hmm, chyba żebyś lurną go pod drabine i tam góra-dół-wtedy nawet mając 50/50 i szcyptę farta.
Podsumuję podając potwory i potrzebne skille żeby je jako tako załatwić. Będą to wartości oznaczające skille, na których byłbyś w stanie załatwić danego przeciwnika oraz skille, na których można już na nich zdobywać konkretny exp, bądź w miare szybko zabić-może to tyczyć minotaura guarda, jako że nie ma tam ich wiele. Troll, orc ![]() Orc spearman, minotaur - 15/15(20/20), 30/30 Dwarf, elf - 25/25, 40/40 Orc warrior - 30/30, 40/40 Minotaur archer - 35/35, 45/45 Hunter - 45/45, 55/55 Orc berserker - 50/50(góra-dół), 65/65(na otwartej przestrzeniu z runami) Mino guard - 55/55, 65/65 W zamku-nie warto zaglądać ![]() Orc shaman - 45/45,50/50 Dragon - oj nie wiem, nie wiem ![]() Mam nadzieję, że pomogłem. Nieczepiejcie się tylko wszelkich nieścisłości. ![]() I dodam, że na Celeście nie poexpisz za bardzo na zamku. Na non-pvp za dużo ludu biega. ;]
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Quetio
Profesja: Elder Druid
Gildia: Team of Honor
Świat: Arcania :*:*
Poziom: 36
Skille: 22shiel
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Cytuj:
gz... ja bym sie pokłócił co do tego dragon hammera... @topic hmmm... im wyzsze skille tym miej waste.... przy skillach 60 mozesz spokojnie expic ale uwazaj na lurnięte zerki...wymagany 4mlvl.. w razie czego sie UHaj ! ... często widziane tam pk :>
16:07 Sir Lio [25]: wielkie gz dla ciebie i dla chana aberusa ![]() 16:04 Cros Raylon [26]: oo ty jestes tym bohaterem z tibia.pl Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgiń, przepadnij, w gówno wpadnij!
![]() ![]() @up Noo, na Celeście jest bardzo dużo PKerów. ![]()
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Świat: Calmera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Słupca
Imię: Milinia
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
|
![]() Na samym początku osobiście bym odradzał club lepsze są axy(wysoki atak) a jeszcze lepsze są swordy(wysoki atak i def), ale jak już mówiłem to tylko moje zdanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() poskliuj do 60/60 z d hammerem i g shieldem mozesz sie tam rozbijac tylko uwazaj na zerki wiec uh i hmm musisz miec w bp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Haha tak myslalem ze zaraz sie masterzy odezwa "cluby sux"...
Jakbyscie przypadkiem nie zauwazyli to wam powiem ze cluby teraz wcale nie sa gorsze od waszych ukochanych swordow (arcane staff = avenger) i sa bardzo minimalnie gorsze od axe. (prawie niezauwazalna roznica, wynikajaca tylko z jednorecznosci sca) Ostatnio edytowany przez goburu - 27-01-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |