|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
jakies 3 tyg temu krecilem ten filmik (2944 K
z ostatniej misji Banuty filmik ma (2944 K wiec sie nie ta na tibicam wrzucic.http://rapidshare.com/files/7876772/rudybanuta.rec.html za teleportem (tam gdzie sperpent spawny itp) niewiedzialem o co bedzie chodzilo, po chwili zrozumialem, rowniez mialem miss clika (pomylilem hot keya) wiec bez krytyki plx xD Ostatnio edytowany przez johnnny_b - 02-01-2007 o 18:15. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
Pomylilo mi sie przed chwila
![]() Zaraz sciagne film i napisze o nim ;d Hmm... a na jakim programie mam go odtworzyc jak nie na tibicam?
Forum Pirotechniczne :S Ostatnio edytowany przez kaziukaziu - 02-01-2007 o 18:24. Powód: blad |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
Stan: Niegrający
Imię: Hell Kazi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 172
Skille: 102/81
Poziom mag.: 24
|
@Up
Mozesz sprobowac odtworzyc na Winampie, ale nie wiem czy to cos da >.> Nie mozesz pomyslec? @Topic _/ Arcania ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
OMG Johnny noob plx! Widzieliscie jak tam kayetan pro smigal hahaha
ten quest byl poprostu pogiety...ale co tam poi przed nami to juz bedzie masakrabtw. filmu nie ogaladam bo tam bylem i przezylem ![]() Johnny byl kac po piwach? HEHEHEEH ;*
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
|
kurde jeszcze z rok i mzoe sie zdecyduje isc tam bo narazie mi sie niechce;p
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon