|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Mam prośbę, aby ktoś obeznany napisał mi BARDZO DOKŁADNIE sposób umożliwiający pogranie w Quake I i/lub DOOM I/II (jeśli jest to możliwe) przez internet, a mianowicie co trzeba mieć, skąd można wziąć, co gdzie wpisać itd itp.
Serdecznie dziękuję Hob |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Znajdz jakas strone fanow Q/D1&2, powinienes znalezc mody, umozliwiajace gre...Ale najczesciej te mody umozliwiaja gre tylko po lanie =(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Quake I - quake.fpp.pl
Doom 1 & 2 - po pierwsze musisz posiadać plik doom2.wad w wersji 1.9, spiraconej wersji 1.666 nie da się spatchować. Patche możęsz znaleźć tu: www.doomworld.com . W Dooma 1 i Ultimate Doom mało kto gra. Potem ściągasz ZDaemona z www.zdaemon.org . Wypadałoby również zainstalować Doom Connector z www.codeimp.com . Ale przed instalką tego drugiego progamu upewnij się że twój komputer przeszedł pełny WindowsUpdate, oraz że masz zainstalowy Internet Explorer 5.5 lub nowszy, w przeciwnym wypadku twój system ulegnie destrukcji. Jeżeli chcesz więcej info dotyczącego dooma wchodzisz tu: www.doom2.ath.cx - polska strona ALBO zaczepiasz mnie na gg: 2872951 ALBO zaczepiasz mnie na Doom Connectorze/Zdaemonie, mój nick to [AL]Zalewa(ACID) swoją drogą będę mógł cię przyjąć do AL pod warunkiem, że będziesz naprawdę grał, a nie tak że pobawisz się tydzień i znikniesz. ... Jeżeli nie posiadasz doom2.wad w wersji 1.9 i nie możesz go spatchować... cóż, są na to sposoby, ale ja ci nie będę pomagał piracić. Ostatnio edytowany przez Ulrek - 02-09-2004 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki za info Ulrek, prawdopodobnie kiedyś Cię tam zaczepię jak sobie z czymś nie dam rady. Do klanu sie nie zglaszam, bo chwilowo nie mam czasu na granie "na wieksza skale".
Dziekuje Hob |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() HOBsuś a moze q3?
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() n3m1 bardzo chętnie, tylko że na pewno zbiore baty, bo w Q3 grałem tylko 2 razy, bo mi się nie spodobał
![]() A tak wogóle to nie wiem czemu ja lubie gry tego typu skoro moja wrodzona zdolność do zwyciężania w nich jest na poziomie zerowym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zajrzyj jeśli chcesz na stronę Fuh Quake'a, to taki Quake World z dużo lepszą grafiką. Przykładowe SS są tutaj: http://www.fuhquake.net/screenshots.html...
Hail Quake, Hail dm6 ![]()
If you find your head on the floor, you will fight witchers no more. Ostatnio edytowany przez shae - 03-09-2004 o 00:26. Powód: literówka :'( |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() by zagrać z kumplem przez net, musisz znać jego ip. Wpisujesz ip kolegi, on zakłada serwer (lub odwrotnie) i wymiatacie.
|
![]() |