![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Pierwszy raz robie takei cus
![]() http://mareksz13.w.interia.pl/logo.jpg |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ładnie wykonane. Ale nie powiem, żeby akurat MI się podobało, po prostu nie jest w moim guście. Widać natomiast jakiś wysiłek i inwencję twórczą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Dużo pracy , dokładnie , przemyślanie . Ale także nie w moim guście . Połączeniu mieczy i tarczy z jakimiś "nowoczesnymi napisami" to mi się nie podoba
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2003
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Logo, hmm... Zgodzę sie z poprzednikami, rzeczywiście nowoczesne napisy nie pasują do mieczy i tarczy. Najlepiej jakbyś zrobił to mniej więcej w podobnych odcieniach, tak żeby pasowało wszystko do siebie, a zamiast tego żółtego efektu radziłbym dodac jakies obramowanie - coś w stylu fantasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() No niestety ta nowoczesna nazwa tez mnie dobiła wyklucalem sie ile sil w palcach ale bylem 1 sam na 4 innych pacow ktorym ta nawa sie podobala. A te skrzyzownaie to dltego że chcialem chociaz wrzucic cos w stylu fantasy cos od siebie, cos dzieki czemu bylo widac w jakim stylu jest tibia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() hmmm powiem jedno miecze dobre, reszta zła ;P .. .to co wyżej mam na myśli...
P.S. Czemu nikt nieodpowiada na mój temat S.O.S ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Początkujący
Imię: Rekhta
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 8
![]() |
![]() Jak dla mnie to całkiem dobrze.
Nie przeszkadza mi wcale ten "nowoczesny" tekst, ale mogłeś zamiast tej czcionki rzeczywiście wsadzić jakąś "book antiqua", czy "bookman old style". Żaden "Gothic" nie odpowaidałby.
||
![]() |
![]() |