|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Dzień dobry!!!!Na poczatku sie przywitam !!!!hehe;p
Mam następujący problem mam internet radiowy z firmy ornet 128kb/s i tibia sie strasznie muli.Dodam że moge w nią grac tylko w nocy bo okolo 10 00 zaczyna sie strasznien przycinac postac wogole sie nie rusza!!!Ale moj kolega ma taka sama predkość tylko ze z dialogu isdn i mu chodzi ta gra mnormalnie o kazdej porze dnia nie wiem o co tu chodzi??Dodam ze czytalem na innych forach o jakis portach czy cos w tym stylu czy jakies ip zewnetrzne czy wewnetrzene nie moge sie w tym połpac mam nadzieje ze mi w tym pomozecie bo bardzo lubie tą gre ale nie moge grac z gory dzieki za odp. P.S sorki za to ze jak nie w tym dziale ale nie wiedzialem za bardzo gdzie to zamiescic |
|
![]() |
#2 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Internet radiowy ma to do siebie, że często jest niestabilny. Sprawdź jakość połączenia przy użyciu polecenia "ping", jeśli nie wiesz dokładnie jak się nim obchodzić, przeszukaj ten dział, było to wielokrotnie z mojej i nie tylko strony tłumaczone.
|
![]() |