|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Melonowaty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Riders
Świat: Secura
Poziom: ~44
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Siema!
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Ś-cie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piotrek-Zetron
Profesja: Knight
Gildia: Suicide Squad Academy
Poziom: 42
Skille: --/--
Poziom mag.: 5
|
![]() Według mnie dał byś rade ale byś musiał wziąść bp mf i hmm i pare uh`ów na wszelki wypadek i uwazaj na mino magi bo mogą za 100 walnąć nawet
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co po drodze spotkam? Co bedzie na -1 piętrze?
![]() ![]() ps. Piotrek-Zetron wejdz na tibie pogadamy... ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ś-cie
Imię: Piotrek-Zetron
Gildia: Suicide Squad Academy
Poziom: 42
Skille: --/--
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja nie mam Pacca ale mój kumpel był 36lvl i wykonał tam questa sam
![]() ![]() Edit: tam najsilniejszy potwór to chyba 1 ds i mino magi ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Poradzisz sobie z GFB.. Zresztą, tam nie ma się czego bać. Pójdź i sam obejrzyj sobie co jest na -1 i -2 bo tam to prawie nic nie ma..
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie że tak, ja 35 MS 44 Mlvl robiłem ( nie pamiętam dobrze) 15k exp/h, ale loot był fantastyczny, zarobiłem ok. 100k w jakies 3 tygodnie z lootbagów i wandów od mino maga, boltów etc.
P.s. zrób postmana
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
Mino Piramid? Zal -.- MINO TOWER @TOPIC Tak Tak Tak, Dasz rade spokojnie Poziomy 0,+1,+2: Same mino Poziom -1: 2x guard + od groma mino Poziom -2: Od groma guardow i archow (Mana shield/GF ![]() Reszta to juz mieszanki wszystkich minosow. W jednej komnacie jest mumia. Jest tam quest na stealth ring i protecting amulet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Dasz rade loozik hyba ze masz slabe pvp ;p i kick/lag bo tam hyba w pewnym miejscu 2 archery i 2 magi . A tak wogule to ty na hydry/dragi/tomby/mt/poh etc idz bo tam exp slaaaby i loot taki sobie jak hcesz loota to na mt i przy okazji exp;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Tak rozkminiam... Po cholerę zakładać tak durny temat na forum, na którym 3/4 wypowiadających się nie wie o czym mówi, zamiast po prostu ruszyć dupę i tam iść? Mino to mino - nic wielkiego cię tam nie zeżre na śniadanie. Już pomijam fakt czerpania przyjemność z odkrywania "tajemnic" ("" bo to tajemnica wielka nie jest), to po prostu odpowiedź będzie w 100%-tach sprawdzona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() O jeny. Bijesz wszystko bezproblemowo. Jeśli chcesz tam expić na dłuższą metę to na każdy wypad kupuj 2-3 bp mf (starczy Ci to na 30-40 minut). Mane spalaj tylko na niewidke i exure vite/gran. Ja zacząłem tam expić kilka dni temu. Co z tego wyszło? Jeden wypad - utopione 2.2k w mf i 300 gp w bełtach (mino archery ostro droppują bełty) a kasy za loot około 4k. Ilość doświadczenia jaką tam wbiłem w 45 minut - 36k. Jest to doskonałe miejsce do expienia, gdyż mało osób wie jaki jest to świetny teren do wzbogacenia się i wbicia exp.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Zotemut: Na -2 bardziej radziłbym niewidke, nic go tam nie widzi więc nie będzie tracił, a te archery i guardy 400 many (tyle co za niewidke) spokojnie mu zjadą + nie naliczy się ona do mlvla. Nie ma też ryzyka, że mu się mana skończy. Trzeba tyklo kontrolować czas do końca, bo można mieć niespodzianke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
|
![]() BTW. Zajrzenie na mapke respawnu albo zassanie filmiku o tym expowisku autorstwa cichego maca nie jest takie trudne... jest to takze szybsze niz czekanie na odpowiedz od uzytkownikow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki!
![]() ![]() ![]() Edit: Cytuj:
Cytuj:
Tibia.org.pl schakowane! :O Ostatnio edytowany przez Player. - 04-01-2007 o 22:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
|
![]() Nie piramid tylko pyramid, chociaż sam nie wiem dokładnie, w każdym razie nie piramid
A co do tematu to dasz sobie rade. 30+ lvle tam chodzą.
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ja tam chodzilem na 19lvl jak zalozylem Wand Of Plague, mialem Bp MF i Bp GFB i chodzilem po pietrach +2 do -2 (na -2 MS oczywiscie) nizej wolalem nie schodzic
|
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Mając gfb na luzie można czyścic wszystkie piętra bez mana shielda czy niewidki, choc wszystko zależy od umiejętności gracza i hitów z runek. Ogólnie mało tam expiłem, ale robiąc lootbaga można się nieźle wzbogacic. Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
|
![]() ja epxilem tam na 35 lev+ z 35 mlev+...
-1 i -2 (bez postmana bo ja len i na 55 lev zrobilem -.-) to tak -1 lajt... -2... jak czasme lurna pod schodzy z 5 mino gfb...tak to bijesz z infenro+vis(jak jest troszke wiecej ichnp. z 2 guardy i mino archer..) wyleczysz sie spokojnie exura gran....na -3 czyscisz all z gfb i lazisz bijac all z wanda... masz troche mneijszy lev i jak wyskocza 2 mino magi moze byc problem wiec polecam gfb... hmm niepotrzebne.. na tym lev dosc duzo many wiec troskze mf z 2-3 bp na 1h ale belty+wandy+lootaz mino zwroci te koszta na 80% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Lokacja: Olsztyn
Imię: Carker
Gildia: Army of Death
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
Minosy(z 5 gdzies;p) i 2 minoguardy, -2 : tu jest troche goraco, duzo minoguardow i archerow, jesli chcesz to wybic to najlepiej niewidka + gfb : ) -3 : Ze 4 minomagi i guardy, archery, jesli zejdziesz schodami ktore znajdziesz na polnocy od wejscia, tam jest mumia i steath ring quest. Dalej juz nei pamietam, bilem tam kiedys knightem ale to daawno temu Cytuj:
Pzdr, Carker. Bb _/
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. Ostatnio edytowany przez Carkerek - 05-01-2007 o 19:33. |
||
![]() |
![]() |