|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Witam Filmik Nie moj Ale comment plx
![]() Oto Link: http://rapidshare.com/files/9295639/...elmet.rec.html Filmik z Iridi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bongo Noobs
Profesja: Rookstayer
Świat: Iridia
Poziom: 10
|
![]() Elo ziomy to ja
41 elder druid z tego questa podobało mi sie i mówie wam zróbicie go! ![]() ![]() Mialem stracha na DWARVEN AXE i WAR HAMMER QUEST z geomancerami ale polecam!! ![]() A CRUSADER HELMET QUEST podobał mi się najbardziej bo od razu jak wróciłem do VENORE i napisałem SELL CRUSADER HELMET od razu kolo napsiał Hi OFFER YOU 6k ok TRADE thx np CYA BARDZO BARDZO POLECAM ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pier-Ziom - 28-12-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ~~Dla pewności~~
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing ~~Spoko~~ Naprawde Nice....P.O.L.E.C.A.M! ![]() Ale tam na Geo~ naprawde sie Bales widac bo ruchach xD ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Qst spoiling
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() drogi mikołaju
dziekuje ci ze pomogles mi wykonac te 2 trudne questy. pomimo tego ze wyslales na nas 2 autobusy geomancerow dalismy rade. chcialem podziekowac swojej rodzinie ,przyjaciolom i wielu innym osobom a w szczegolnosci sobie i moim kolegom ktorzy byli ze mna w tak trudnych momentach. dziekuje i pomagaj nam jak najczesciej. ![]() ![]() dowidzenia Ostatnio edytowany przez jeriel_zulok - 28-12-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Profesja: Knight
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() Nie oceniac poniewaz:
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more? Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 104 minutes) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 45
Poziom mag.: 49
|
![]() Pierwszy quest poszedl sprawnie drugi juz mniej ale zaliczony
![]() ![]() |