|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Siema...zainstalowałem Tiny personal firewall i teraz nie moge go odinstalować nie ma go w dodaj/usuń programy...nawet ikonki nie moge zamknąc to ciągle włączone jest..Pomocy!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wejdź tam, gdzie masz go zainstalowanego i poszukaj pliku uninstal***** (albo coś podobnego) a jak nie ma to polecam przywracanie systemu do dnia sprzed instalacji.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Badz poszukaj jakiegos programu do calkowitej deinstalacji programow (nie jestem Ci ws tanie podac konkretnej nazwy, ale mysle, ze na googlach znajdziesz cos spokojnie
![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Użyj Reg Cleaner.
W google w stukaj "REG CLEANER" i najnowsza wersje wybierz. Powinno pomoc. Tam poszukaj tego programu, i go usuń. Reg~ przyda Ci się też do usuwania niepotrzebnych plików z kompa ;p (Dokumenty etc, zamiast ręcznie, to dzięki niemu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Start->pomoc->wydajnosc I Konserwacja->urzywanie Narzedzia (...)->uruchamianie Kreatora Przywracania(...)
PS: Oto kilka programow o ktorych wspominalem wczesniej: http://www.internetstandard.pl/ftp/k...programów.html
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 04-01-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() no i jeszcze taka sprawa w c
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Undane13 - 04-01-2007 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Cytuj:
dziecko...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() Ctrl+Alt+Delete
Znajdz ten proces(cos w stylu Tiny~) , nastepnie zakończ go i wywal ten shit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() tylko jak ja wciskam alt+crt+delete to mi nic nie wyskakuje..wszystko ok było ale jak zrobiłem formata to to nie wyskakuje coś
Ostatnio edytowany przez Undane13 - 04-01-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |