![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Aff... No co można wiecej powiedzieć, jak w temacie. Polowalem na niego od ponad tygodnia ale w końcu się udało. Trudne do uwierzenia ,że na takim lvl nie boją się pykać runek na auto logu. Brak słow.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16507 enjoy... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Profesja: Paladin
|
![]() hehe, co za kretyn w takim miejscu na afku siedziec....
a tak btw, to jaki loot, bo zauwazylem tylko 2 sd ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe tego samego goscia ubiłem niedawno jak expił na guardach, śmiech na sali
![]() gosc miał 6 bp mf i se nie poradził z 2-3 osoby na 20-40 lv xd pozdro, Marti p.s. jaki loot?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gratuluję. :'), a tak: jaki loot oprócz tych SD?
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... Ostatnio edytowany przez Irons - 06-01-2007 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2005
|
![]() Thx all. Niestety nic ciekawego. W bp bylo jeszcze troche sd, w sumie 16. Gość prawdopodobnie bez eq afczył. Przedtem afczył w innym miejscu ale go lognałem wiec je zmienił. A miejsca wcale nie jest takie złe, nikt tam nie chodzi,a juz wogule w nocy. Ale jak ktoś zczai nick afkera to nie ma bata. Chociarz mialem taka sytuacje ze chcialem ubić jakiegoś druta i nie dalo rady, byl osloniety przed gfb. Nie mogłem nic zlurować bo trole znikaly przed nim, dalo sie zejść do niego po parcelach, ale nie dało rady go zabić bo mial dobrego bota. Tz. zchodziłem szybko i odrazu dawałem atak, zadawałem obrażenia a gość log ;?
@ martinesz No tak zabiłeś go na 58 lvlu? Ale powiedz jaki masz teraz lvl troche podeadałeś. Gość ma dużo znajomośći. ps. "dark fiz is hunted, he must pay 30k". jak nie to jakieś sd combo zklepie to znowu bedzie filmik;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() haha dobre
![]() |
![]() |