|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Chciałbym powiedzieć wszystkim grającym na elysii że user o dźwięcznym imieniu "Sazap" który od pewnego czasu puszcza na trade texty typu: "Get your free premium account on http://premiumaccount.glt.pl" jest oczywiście pseudo hakierem który myśli że jeżeli ma 3lv to może każdego zrobić w trąbe, oczywiście odradzam logowabnie się na tej stronce
![]() PS Gadałem z tym gościem chwilę i gdzy spytałem czy to jest bezpieczne (chciałem sie z noobkiem chwile pobawić) to on odpowiedział że on już sie tam zalogował i ma paca, to ja mu na to że na tibia.com pisze że jest faccem a on na chwile wachał sie czy coś powiedzieć aż w końcu zdecydował sie na szybki logout ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() :O, Myślałem, że to tylko na Eternii piszą
![]()
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() masz racje Shater to byl gosciu ktory chcial cie haknąć. moi koledzy tez tak robia niestety
![]() ale na szczescie mnie uprzedzili do innych: UWAŻAJCIE PRZY ZAKUPIE PACC OD INNYCH GRACZY!