![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: ŁDZ
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devil ~
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 54
Skille: 95/81
Poziom mag.: 18
|
![]() Zakładam ten temat zeby pokazac nowa bron a przy okazji potwierdzic to co mówielm wczesniej chyba w temacie z huntem z jugów ~
Zaden dobry item nie leci odrazu na 1 huncie chyba ze ktos ma wielkiego farta. Nowy axe wylotowany z hellhounda wczoraj na POI quescie na trimerze ![]() http://tibia.erig.net/Ruthless_Axe
|
![]() |
#2 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Osobiście ostatnio przestaje ufać erig.net.
Powodem tego jest wywerna będąca lizardem oraz freegoiz-boss yeti, który to (yeti) respi się w grupach 1-3 na foldzie -.- Ale, mam nadzieję że ten axe jest prawdziwy.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Princes Keaya
Profesja: Elite Knight
Gildia: Way It Was
Świat: Kyra
Poziom: 125
Skille: 96/93
Poziom mag.: 8
|
![]() wow nowa bron. Alternatywa dla dragon lancy.
Wyceniam ja na jakies 800k. W sumie to tylko ozdoba do domku. Nie sadze zeby ktokolwiek ja sprzedawal jak lotnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: feest
Stan: Aktywny gracz
Imię: Johnny destroyer
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 33
Skille: 1234
Poziom mag.: 42
|
![]() Cytuj:
Moim zdaniem napewno nie bedzie drozsza od avengera(przecietna cena 1.2kk), który jest przedmiotem dostępnym puki co tylko z questa. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() a na harmoni chca 1.5kk
btw a niby z zcego to polecialo i czy jest ktos kto moze to wiarygodnie(jakies spotkanie w tibii lub potwierdzenie jakiegos moda).
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 11 2006
Lokacja: Cmentarz
Imię: Tajne
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
|
![]() Ruthless Axe
Item Class: Two-Handed Axe Weapons Attributes: Atk: 49 Def: 15 Weight: 58 oz. Loot value: Negotiable gp. Dropped by: Hellhound Buy from: Players Sell to: Players Notes: It was first looted on the game world Trimera by Eplicor and it is now owned by Firatrox di'Loco. It is the second most powerful two-handed axe. Jak widac tw-handed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: feest
Stan: Aktywny gracz
Imię: Johnny destroyer
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 33
Skille: 1234
Poziom mag.: 42
|
![]() No dobra przyznaje może i jest droższy od avengera, ale i tak wątpie aby go ktoś selał lub nim walczył. Jak ktoś potrafi ubić hellhounda to już raczej ma sca które jest o niebo lepsze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: ŁDZ
Imię: Devil ~
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 54
Skille: 95/81
Poziom mag.: 18
|
![]() http://img367.imageshack.us/img367/5854/webbych7.jpg
Oto screen, i zostal on juz sprzedany lub wymieniony. Nie mam pojecia jak to sie odbylo wiem ze na Poi quescie wylootowal go Eplicor a teraz jest w rekach innej osoby ![]() Avangers stoi ok. 2kk, mysle ze axe bedzie w podobnej cenie. Duzo osob nie przeglada tematów zeby obejrzec np axe i liczy na to ze znajdzie nagle cos nowego dlatego dalem ten temat. Jesli jest zbedny zamknij go ;] nie strzele przeciez przes to focha. PZDR ~ ![]()