|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Sora że zakładam taki temat z numerkiem XXXo beholderkach ale mam kilka pytań.Z kumplem mamy zamiar wybrać się do MOLS i pobić kilka bh.I chciałem zapytać czy damy rade zabić pare sztuk tego wijącego się brydacwa.
A więc:Nasz skład to: Ja mag lv 15 mlv 25 sprzęt ![]() Kumpel Druid lv 14 mlv 13 sprzęt ![]() Mamy zamiar na wyprawe wziąść: 3-4bp hmm 1-2bp ih 1-2bp ff troche f bomb i troche fire ball. Nasz takryka jest taka:Chcemy bh przyblokować z ff a szkieletami zająć się ręcznie bh z runek dobić. Jakie mamy szanse że wypadnie bh shield. Na co mamy uważać? MOLS rozwidla się w 4 kierunki po której stronie je znajdziemy bo po lewej trafiłem na mino mag,to w którym kierunku one są w góre,w dół,lewo,prawo? Jeżeli nasz technika jest dobra/zła to jaką technike możecie poradzić i jakieś porade jak z tym walczć? Jakie potwory mogom nam zagrozić po drodze? PS.Jeszcze raz sorka za założenie takiego tematu. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Sprobojcie wyczesac blokera jakiegos niezlego i on niech przybkokoje a wy hmmami albo czyms takim
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z blokerem będzie cięzko o 4 rano...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() Technika bicia beholdera by me (druid lvl 20+):
Summonuje sobie efl scouta albo mino archera, ja blokuje i bije na full def (zwykle exura tylko, czasami IH), summon robi wiekszosc demaga. Jak przyzwie 2-3 szkielety i zaczynam mocno obrywac to wale GFB sobie pod nogi (gram na non PvP ![]() Wam doradzam zeby jeden z was blokowal (lepiej ty bo masz duzo lepszy sprzet), a drugi niech nawala z warhammera (widze po sprzecie ze powinienes miec dosc kasy zeby kupic taki bajer), szkielety olewajcie calkiem bo i tak padna jak beholdera wykonczycie, jak by sie wam za bardzo dawaly we znaki to fire ballem w nie. Z tymi runami zabijecie ok 25-50 beholderow, wiec wasze szanse na tarcze sa minimalne. Ale powinno sie wam udac przyniesc dos sporo innego loota.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oczywiśćie mój kupel dał ciała a że cie chciało mi się brać tych runek wziełem kilka f bomb z czego padło:
-3bh(troche gp,2 morning stary,2h sword,3long swordy) -2elf scouty(klapa 3gp i 8strzał;/) Z bh jestem zadowolony a szkielety idą na kilka strzałów loocik niezły uwzględniając że po drodze spyliłem knightowi na lv 10 2h sword za 500 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2003
|
![]() Możecie też spróbować beha na klaty brać, jeden daje full def , a drugi full attack, pozwoli wam to troche run zaoszczędzić, ze sowjego doświadczenia wiem że to magiem nie jest wcale takie trudne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak tylko mój kupel musiał by posiadać war hammera a z broni to ja mam lepszą i armor mocniejszy ale niemożna zapominać o update bh może się przeżucić ma kumpla a wtedy może troche oberwać ale ma ih to jest good.
|
![]() |
![]() |