|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Mam pytanie. Jak przedłużyć Premium Account? Na przykład, gdy zostanie mi już tylko 10 dni pacca, to jak moge go przedłużyć? Czy trzeba od nowa wypełniać formularz na stronie www.tibia.com? Prosze o bardzo szczegółowe odpowiedzi. Z góry dzięki
![]() P.S Pytanie jest szczególnie skierowane do ludzi, którzy mają PACCA, i którzy go już przedłużali, bo wtedy będą mogli dobrze i szczegółowo odpowiedzieć ![]() Ostatnio edytowany przez Memuzo - 31-08-2004 o 19:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Buuuuu
|
![]() Jest zdaje sie mozliwosc zapisania profilu przy kupnie PACC, ale musisz uzywac tej samej karty (fizycznie tej samej, czyli z ta sama data waznosci), w pozostalych wypadkach klikasz Get premium account i wypelniasz po kolei.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ja wysłałem list polecony z priorytetem, więc ja aby przedłużyć PACCa będę musiał robić takie same czynności, jakbym zakładał co dopiero PACCA? (czyli wypełnianie od nowa formularza na www.tibia.com itp.)
P.S Czy numer REF będzie taki sam jak na początku? ![]() Ostatnio edytowany przez Memuzo - 31-08-2004 o 19:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Ja mam pytanie. Jaki jest adres cipsoft ??
Bo chciałbym wysłać list polecony z priorytetem. Z góry dzięki.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Adred cipów otrzymasz e-mailem po qypełnieniu formularza.
![]() |
#6 |
Zbanowany
![]() |
![]() Widze, że nikt nei odpowiada, więc powtarzam pytanie:
Jak przedłużyć Premium Account? Na przykład, gdy zostanie mi już tylko 10 dni pacca, to jak moge go przedłużyć? Czy trzeba od nowa wypełniać formularz na stronie www.tibia.com? Prosze o bardzo szczegółowe odpowiedzi. Z góry dzięki ![]() P.S Pytanie jest szczególnie skierowane do ludzi, którzy mają PACCA, i którzy go już przedłużali, bo wtedy będą mogli dobrze i szczegółowo odpowiedzieć ![]() |
![]() |
![]() |