|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Witam. Przedstawiam wam Fake Story pod tytułem "Zycie biedaków". Wiem ze troche glupia nazwa ale nie wiem jak inaczej to nazwac. Opowiada ona o zyciu 2 biednych ludzi, ktorzy kazdym sposobem probuja zarobic kase. Gdy kombinuja jak tu ja zarobic, spotykaja wiele ciekawych rzeczy i maja wiele przygod. Zapraszam!
Narazie prolog: 1. Gdzieś w kamienicy... ![]() 2. "Super pomysł" Henrysia. ![]() 3. ..... ![]() To wszystko. Narazie zrobiłem tylko prolog, ponieważ chcę wiedzieć, czy podoba się wam czy nie i czy robić dalej czy nie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Odrazu wyminie ci bledy:
- biale outfity - podloga jest za duza, pewnie wycinales ze screenow I to narazie tyle. 1/10
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Ech, błędy:
-białe outfity -na ostatnim obrazku są dwaj Mariusze -podłogi nie równe -sadystyczne (biedny piesek) zalety: -nie zauważyłem błędów ![]() -fabuła jak na prolog nie najgorsza Moja opinia: Weś trochę najpierw potrenuj, pooglądaj jak inni to robią i rób potem Narazie moja ocena 4/10, na dobry początek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() jednak widac bledy na 1 rzut oka jak dobrze widze to podloga troszke krzywa
![]() a tak pozatym to nawet nawet ale okrutne(psa kopnal) ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To jak zwykle...
Minusy: - Niedokończone ściany - Za duże płytki. - Krzywo wklejone płytki - Białe outy - Krótkie troszku ![]() Plusy: - Jak narazie to nie widzę plusów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() A mnie sie podoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Oj kiemi... jak cos robisz, to rob pozadnie.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Lipne...
Białe outy i wogóle... jakieśnie wciągające... Ale to że jest za duża podłoga nie można chyba uznaćza błąd. Może on chciał zrobić wiekszą. Czy nie istnieją płyty betonowe wieksze niż kratka w tibii?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Za to Cię kocham. Jedyny zawsze masz takie zdanie jak ja.
@Topic Chyba nie musze nic więcej pisać... Bierzcie pod uwagę, że nie wszyscy mają super mega hiper poziom zaawansowania... Wizualnie mi się to bardziej podoba niż sławny "Shrek...". |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
![]() |
![]() 1. biale outfity
2. malo 3. screenowa podloga -.- 4. zle wklejone 5. ale badziew ...1/10 za fatyge
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Rzeczywiście fake lipny ogólnie nazywany KPSNF, ale pomysł mi się spodobał.
Może ktoś inny zrobi coś podobnego albo ty popracujesz aby grafika była przynajmniej na 6/10. Ostatnio edytowany przez predalien - 06-01-2007 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() No nie wiem czy to taki syf... Przecież z update'ami Tibii nie powinien wzrastać poziom fake, a wzrasta. Jaki z tego morał? Że to co kiedyś było dziełem teraz byłoby syfem, ale tego nikt tak nie nazwie. Dlaczego? "Bo to było dawniej!". I co z tego? Dane grafiki możnabyło zawsze wykorzystać równie dobrze. Przypomnijcie sobie fake gwiazdy - Crowal'a. http://forum.tibia.pl/showthread.php...0&page=1&pp=10 Kto teraz powie, że jest to lepsze od tego? Pewno teraz zaczniecie mówić o gustach. Jednak ja będę bronił autora tego fake i wielu innych, tych bardzo surowo ocenianych. Popatrzcie... Porównajcie komentarze i obrazki. Według mnie (będę szczery) te tutaj są lepsze od tamtych. Jednak komentarze są zupełnie inne. Dlaczego? Teraz wszyscy tylko czekają, aż ktoś napisze temat.
Dalej utrzymuje dobre zdanie o tym fake - 7/10. @Edit Możecie mnie już bluzgać ![]() Ostatnio edytowany przez LolnY - 06-01-2007 o 16:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi sie podoba ma pare niedociągnięc mur i podłoga ale jest fajnie
dlaczego są biali?? Ja wiem niestać ich było na orginalne kolorowe fatałaszki to kupili białe proste ... a tak serio to Tylko outy i kafelki mi sie niepodobają karzdy ma inne oswietlenie nastepnym razem uzyj wiele razy tego samego kafelka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oooo tak... przecierz są biedni to nie mogą dyskoteki urządzać (Kafelki kolorowe), no oczywiście piękna wielkość kafelków, Jak to Turok powiedział wyżej Na kolorowe Ubrania też ich nie stać, och on naprawde psa pięknie kopie, taka rozwinięta fabuła achh ale jeszcze jaki długi. Dosłownie Fake Roku, zwłaszcza, że oni są biedakami -.-.
0,5/10 I Pozdrawiam Edit : Dodam jeszcze, że oni chyba się bardzo lubią np. "Mariuszku", O Henrysiu już nie wspone, noi jeszcze "Mariuszek" się sklonował a Henryś poszedł już puszki zbierać nieee? Możesz prubować dalej, tylko bierz podłoge choćby z "Pomocy dla nierobów", a nie taką kolorową,noi poczytaj o kolorowaniu outów noi dorób kretywniejszą fabułe. Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 06-01-2007 o 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() zapomniałem ptk. 9/10 za pare niedociągnięć i białe outfy
Klikać w przycisk "Kliknij!" Ostatnio edytowany przez Vansider - 06-01-2007 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: W domu przed monitorem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lunnix
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() ok...widze ze sa zle i dobre komenty. Powiem, czemu jest tak duzo bledow.
1. Nie umiem kolorowac outfitow - Ktos pomoże? proszeee! 2. Wieksza podloga - mialem kiedys dobra ale skasowaly mi sie wszystkie podlogi ![]() @Edit Poprawilem wlasnie wszystkie podlogi ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez <<<Kiemi>>> - 06-01-2007 o 17:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() To sie naucz. Sa poradniki.
Ciezko wziasc sprite'y? Kicha...
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum