|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
|
![]() Otoz jest taka sprawa, world tradowalem itemy i z tego 1mil kasy a gdy gosciowi skonczyla sie kasa to dawal uhy, i teraz mam problem =D, a no sprawa jest nastepujaca mam porozrzucane po carlin/ab/thais wszystkie bp uh i jest to grubo ponad 800 itemow w kazdym dp chcialbym zrobic taka akcje ze bp uhow wysylam parcelem do danego miasta z pozostalych. Ale tu pojawia sie pytanie, czy te itemy znikaja (z tego co slyszalem to losowo), czy tylko nie moge wrzucic do dp innych itemow metoda inna niz wysylanie parcela.. szukalem, ale posty z tego są stare i niby mozna ale od tego czasu moglo sie cos zmienic, orientuje sie ktos?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Za cholere nie moge Cie zrozumiec, czlowieku :S
Ostatnio edytowany przez XIII - 09-01-2007 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Możesz parcelem wysyłać dalej przedmioty do depa, nawet jeśli jest już ono pełne. Itemy te nie znikną ani nic się z nimi przykrego nie stanie. Poprostu będziesz miał 3000 itemków w jedny,m depocie. Oczywiście "ręcznie" nie będziesz mógł nic tam wsadzać już, jednak parcelem można do usranej śmierci (sam, po zlikwidowaniu doku oraz GH, miałem grupo ponad 10k itemów).
|
![]() |
![]() |