|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otóż mam taki problemo ;p kupiłem na Allegro.pl oryginalną Mafia na DVD PC, za 23,45 zl wysłałem mu ale nie wysłałem z priorytetem... kupiłem ją 18 stycznia po kilku dniach odesłali mi z powrotem kase... wysłałem znowu dopiero 28 Stycznia. Pieniądze doszły 30 stycznia, od razu mi gość wysłał tego samego dnia... dzisiaj jest 2 luty mieszkam w mieście łódź i powiedział że be priorytetu idzie list 2 -5 dni... czy to prawda?!
|
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ku*a...
Kupiłem grę, wysłałem mu pieniądze 28 stycznia, doszły mu 30 stycznia on mi wysłał Mafię tego samego dnia (30 stycznia dla nie kumatych -.-'), dzisiaj jest 2 LUTY minęły 3 DNI, a przesyłki ni ma... pytam się go kiedy mi ona dojdzie... odpowiada, że bez priorytetu idzie list z grą od 3 do 5 dni... pytam się czy to prawda... bo już długo na nią czekam i ku*icy można dostać... (szczerze to ja już ją dostałem ![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak ku*wa prawda. Nie dziw się, że kolega up nie zrozumiał bo ja też nie pojąłem na początku. Skoro napisał 3-5 dni to czekaj te 3-5 dni a nie srasz w gacie. Jak nie przyjdzie to będziesz miał pretekst, żeby go zaskarżyć.
>down to po cholere spamujesz ten temat? Ostatnio edytowany przez Bastash - 02-02-2007 o 16:20. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() W sumie to BARDZO nietypowy sposób płatności, wysyłanie pieniędzy pocztą. Równie dobrze mógł odebrać te pieniądze i niemiałbyś wtedy żadnego dowodu na to, że zostały wysłane.
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() przypominam jeszcze ze paczke idzie 3-5 dni ROBOCZYCH. jutro jest weekend
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poza tym, wszyscy uwazaja, ze przesylki powinny dochodzic w ciagu jednego dnia.. oj tak dobrze nie ma, nie ma.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Przesylki polecone sux - dwa tygodnie temu koles mi wyslal paczke do dzisiaj jej nie mam:/