|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Od jakiego lvl moge pojsc na dl, za dwoma ds i siocherem? Pistac jak w podpisie. Itnetesuje mnie jak duze prawdopodobienstwo jest ze padne...
Dzieki za odp
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli chcesz isc tylko z ed to polecam edron ale to 75+ i ropujesz
![]() mam nadzieje ze wiesz gdzie ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() na pojedynczym spawnie dasz rade juz teraz, ale bedzie to slaby exp. polecam 80 level na edl lub 110 na poi
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2007
|
![]() na 75+ mozesz swobodnie sam na D lair w Veno expic... przynajmniej na jednym.
Tak sie tam mozna ustawic ze z japy nie walnie Wave ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Tyś jest glupi... na 75+ lvlu to on bedzie mial takie waste uh ze po 1 dniu expienia nie bedzie mial juz kasy w dp ludzie zaczynaja expic na dlach ze 100+ lvlem sovem lub avangerem w lapie
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Alastor Ziom
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Colours
Świat: Xerena
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() Venore d lair, część wschodnia (ta po prawej). W podziemiech na 1 floorze są 2 dl + 2 dragi, oczywiście nie przy sobie, to od jakiego lvl zależy od tego ile masz siana, bo oczywiście do lvla 100 będzie waste
![]() PS. szansy na padnięcie od 50 lvla parawie nie ma... Jeśli lurujesz po 1... No ja nie wiem, ale ostatnio zabiłem solo dla 54 knightem (skile 75, broń D lance) i w dodatku lecząc się druidem 31 lvlem na mc... Nie miałem postawionych dsów, waste to 19 uhów (czasami nie nadążałem z przełączaniem okienek), 8 hmmów, 2 bp manasów. Z dsami i sio bym wymiatał ![]() |
![]() |
![]() |