Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-01-2007, 21:42   #1
Drexado
Użytkownik Forum

Drexado's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny Undead minion

A więc mój brat został zabity przez potwora o nazwie Undead Minion, wygląda on jak ds [demon skieleton], ale jest o wiele silniejszy i atakuje magią... Mojego brata wziął na dwa strzały, pierwszy za 250, a drugi to już sami się domyślcie...
Jeśli nie wieżycie że takie coś istnieje, to zobaczcie na tibia.com nick postaci mojego brata: Dirvalek, pisze tam: Jan 12 2007, 13:46:39 CET Died at Level 17 by an undead minion. To coś zabiło mojego brata na pustyni, na północ od Darashi, nieopodal rotów [rotworm]. Jak ktoś już to spotkał to niech tu napisze, bo cholera wie co to jest...
Drexado jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-01-2007, 21:48   #2
myanato
Użytkownik Forum

myanato's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006

Świat: Iridia
Domyślny

Undead Minion pojawia sie podczas atakow 'zlych mocy" na darashie. Wowczas pojawia sie tego tam bardzo duzoo ( tam znaczy na polnocy od darashii). Powiem tak ten potwor jest mocny i trzeba go rozwalac z grupach najlepiej jednak wrzucic invisible. Twoj brat mial szczescie ze tylko na cos takeigo trafil Na moim serwie dzis byl atak tego, padlo wielu...ale bez przesady
stary 14-01-2007, 21:48   #3
Cashtan
Użytkownik Forum

Cashtan's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sazgih
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jakas
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: Jakies
Poziom mag.: ?
Cashtan ma numer GG 3857546
Domyślny

Co nas to obchodzi ze twoj brat padl?
Zwykly potworek z najazdu..

Cashtan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2007, 21:48   #4
Mikeangello
Guest

Domyślny um

Undead Minion to nowy potworek ,który pojawia sie podczas ataku na darashie. Jest o wiele silniejszy od dsa (wali mocniej z meele i z magi). Najlepiej go ubic na dystans (palek bolty a sork i drut hmm) i trzeba pamietac aby nie ustawiac sie pod pysk (dosyc mocno wali z sd wave). Co do lootu to podejrzewam ze taki sam jak z dsa. Raz mi guardian shield z niego wypadl. Trzeba uwazac na nie bo w duzych ilosciach potrafia zabic nawet najbardziej doswiadczonego gracza
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2007, 21:53   #5
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drexado Pokaż post
A więc mój brat został zabity przez potwora o nazwie Undead Minion, wygląda on jak ds [demon skieleton], ale jest o wiele silniejszy i atakuje magią... Mojego brata wziął na dwa strzały, pierwszy za 250, a drugi to już sami się domyślcie...
Jeśli nie wieżycie że takie coś istnieje, to zobaczcie na tibia.com nick postaci mojego brata: Dirvalek, pisze tam: Jan 12 2007, 13:46:39 CET Died at Level 17 by an undead minion. To coś zabiło mojego brata na pustyni, na północ od Darashi, nieopodal rotów [rotworm]. Jak ktoś już to spotkał to niech tu napisze, bo cholera wie co to jest...
data dołączenia mówi sama za siebie ;]
stary 14-01-2007, 22:01   #6
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
Domyślny

All right. Chciales zablysnac przed nami zaskakujac nas istnieniem nowego potwora, jednak ci to nie wyszlo i tylko sie zblazniles...Obejzyj jakikolwiek filmik z Dara~ ride'u a zobaczysz mnostwo tego "cholera wie czego".
boorex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2007, 22:15   #7
Lukrecja
Zbanowany

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Centrum

Świat: Eternia
Domyślny

A ty chciales byc el0 przesmiewca ale nie wyszlo :|
Lukrecja jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-01-2007, 16:26   #8
Drexado
Użytkownik Forum

Drexado's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Domyślny

Stawiacie mi jakieś zarzuty że chce się podlizać, że jestem prześmiewcą i ktoś jeszcze napisał: "a co mnie obchodzi że twój brat zginął", ja ten temat napisałem aby się dowiedzieć co to jest, a nie żeby się podlizać i komentarze zostawcie dla siebie
Drexado jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania