|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byku Pallek
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 44
Skille: 75
Poziom mag.: 14
|
![]() Witam wszystkich ludzi na forum , jestem tu nowy.
1.Gdzie znajde pojedynczy resp Slima na którym mógłbym poskillować moim 15 knightem skille 61/60. Moje Eq to crown helmet,crown armor,plate legi,vampire shield,broń nie ważna. Bardzo prosze o dołaczenie mapy z Respem Slima. 2. Czy nie będe obrywać za mocnych hitów?? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Prosze o odpowiedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() proszem o poszókanie sobie na forum i zapoznanie siem z rególaminem ktury zakceptowales rejetrujonc sie
Prosze o poszukanie sobie na forum i zapoznanie sie z regulaminem, ktory zaakceptowales rejestrujac sie.
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 16-01-2007 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Szukałm ale nie znalazłem , albo to wynika z moje błedu albo nie wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Szukaj!!111oneoneoneon11!!oneone11oneone!!
/\ Nienawidzę, jak niektórzy coś takiego piszą ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Poratujcie mnie ludzie nie moge znalezc nie umiem używać opcji szukaj wpisuje hasło Slim i nic napiszcie w tym temacie prosze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Sir Zaksus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Holly Dragons
Świat: Harmonia
Poziom: 34
|
![]() ratujcie koledzy
![]() ![]() ................................................ ![]() Jak wpisujesz "slim" to na 100% nic nie znajdziesz.....tak wiec klego wpisz np. "skillowanie na slime" I jak wyzej mowia, opcja szukaj ![]() Nie wiem czy nie mozna by cie "nOOb'em nazwac" ale juz ![]() Ostatnio edytowany przez zaksus - 16-01-2007 o 18:31. Powód: blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() eh... pierwszy i ostatni raz... szukasz slimow? Wpisz "slimy"... prawda, ze proste?
http://forum.tibia.pl/search.php?searchid=2186535
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() respy slimów za zachód od venore na bagnach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() nie karmic trolla .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Szanowni koledzy użylem pare razy magicznej opci szukaj , ale niestety nie znalazłem miejsc z Respem Slima wpisywalem hasla np Slimy , Slim , Skillowanie na Slimach i nic prosze o poratowanie nie bądzcie tacy:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Miedzy venore a amazon camp masz dom czarnego rycerza i tam mieszka sobie jeden (a moze dwa) slime.
I przestań marudzić. To nie jest Thais - tu za darmo nic nie dostaniesz! na przyszłosc - wystaczyło powiedzieć, że chcesz skilowac na slime'ach. To jaki masz eq, level i jakie skile obecnie - nie ma zadnego oznaczenia, wiec nie szpanuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() Trenienie na slimah jest troche bez sensu.... ale jakl chcesz to w kopalni do kturej sie wchodzi przez kazoo jest resp 2 slime jest i gdzie sie showac zeby cie tylko 2 bily ale polecam dwarfy bardziej niz slimy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() lol dwarfy lepsze od slimow buahaha xD slim rox lejesz ciagle summony one sie ciagle pojawiaja i nie ma problemu tyle tylko ze co jakies 2 godziny trza slima zmienic bo coraz wieksze hity sadzi ;/ a dwarf.. padnie i trza leciec po nastepnego... chyba ze mi ktos udowodni ze jest inaczej
![]() wracajac do tematu to na foldzie respi sie slim tam gdzies za orcami o ile pamietam, albo blisko bloodherba zamknij sie w pokoju wiedzmy i gicior ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Jako ze jestem dzisiaj w humorku i z nud znalazlem 2 tematy zwiazane ze slimami:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...nie+na+slimach z tego tematu dowiesz sie na jakim eq minimum i czy wogole warto skillic na slimach i gdzie znajduja sie http://forum.tibia.pl/showthread.php...sca+ze+slimami To jest temacik ze zdjeciami i pokazanymi miejscami ze slimami ![]() Wyszukanie tych 2 temacikow zajelo mi ekhmm 2 minuty wiec nie wiem w czym problem @Sir Heike Ja osobiscie nie lubialem slimow do treningu i dalej nie lubie.Z tym klonowaniem to jest fajnie i w tym sie z toba zgodze ale te hity nieraz po dluzszym treningu...I jeszcze trza ubic jak pakuje mocniejsze hity poczekasz na nowego a pozatym czesto wykorzystywana exura.Zdecydowanie wole dwarfy(na nich pali sie odrazu caluska mane) i nie ma obaw ze jak dostaniesz laga czy kicka to padniesz jak na slimie ![]() ![]() pozdrawiam all |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() i tak najlepiej jest skilowac na summonie jakiegos zaprzyjaznionego sorca/druta. Dwarfy nie sa zle, ale slimy sa tez calkiem przyjemne, ja nie narzekam, chociaz moga ostro walnac nawet przy skilach 75/75 ... slimy sa na ghoslandzie, pod ab, na lodowych wyspach, w podziemiach, ale to jest dluga droga.
Jah bless |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziękuje wszystkim za udzielenie pomocy.
|
![]() |
![]() |