|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cześć,
Nazywam się Czarny Alibaba i mam royal paladyna na 32 levelu z 71 distem. Moje pytanie jest takie: Od którego levelka mogę masowo expić na dragach. Mam pacc i pewnie zasugerujecie mi jakiś spawn koło ank. Jesli tak, to który? Jednak moje główne pytanie to granica, od której mogę zacząć na nich expić i co ze sobą brać. Dziękuję |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() spawn b na mapce respa
![]() 3 dragi do zabicia luruejsz po jednym idziesz w dol robisz rundke dookola kamienia jak nei zdarzysz i tak w kolko lvl 30+ gl
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Mapka respawnu nie działa :<
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Tutaj masz poradniczek...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() hmm wedłgu mnie raczej o jakiejś masowej eksterminacji nie ma mowy bo i tak w ankh raczej na resp będziesz musiał czekać a ten 30lv+ ma dość malo życia i jeżeli smok rzuci 2x fire balla to juz masz deep yellow hp a potrafi tak zaspamować i może się to często zdarzyć.Ale twój lv starczy spokojnie żeby sobie od czasu do czasu je pozabijać.Ten spawn na samej górze jest według mnie najlepszy ale jest często oblegany oraz wątpie że na tym lv dasz rade powód jest taki że o ile dobrze wiem w każdej "komorze" respią się po 2 smoki.
Ostatnio edytowany przez Nimuro - 17-01-2007 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byku Pallek
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 44
Skille: 75
Poziom mag.: 14
|
![]() Możesz spróbować , tylko uważaj nie pakuj się większy Resp niż 2 dragi bo to się może skończyć zle ja na twoim miejscu nie expiłm bym na dragach to waste rzadki .
Exp na POH , tam też jest pare dragów i mase potorów , uwżaj na GS jak wrzucisz utani hur ,pewnie cie dogoni ale tak od 45 lvl na GS laz na poh. Na dragonach jak już napisałem to waste uh i manasów |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kastor od 45lv gsy taa ? on ma na nich expić czy one na nim ?xD na 60lv ciężko mi nieraz było uciec a lagów nie miałem więc nie mów mu takich rzeczy.Raz dwa pięć razy mu się uda bo gs haste nie rzuci a co będzie jak rzuci ? temple.A i jeszcze po update zmienił się troche POH i tam gdzie są gsy są i wyverny oraz tarantule więc troche ciężej już jest.
Ostatnio edytowany przez Nimuro - 17-01-2007 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() 2x up on ma pacca więc posiada czar Utani hur .
Mój kumpel jak expilsmy na poh mial 45lvl dal haste i uciekał . od 50 lvl już na 100% z haste go nie dogoni chyba ze lagi ma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja nadal będę trwał przy swoim że nie.Prawda że mógł uciec na 45lv ale gs napewno by go dogonił gdyby haste rzucił i na 50lv też spokojnie tam nie poexpisz >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() A właśnie że poexpi też zostaje przy swoim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy Wy sobie żartujecie? WASTE?
Chyba nigdy nie graliście palkiem. W moim poradniku do którego dałem linka opisuję fajne sposoby. Waste? ZEROWE WASTE! Zawsze, ZAWSZE wychodzę grubo na plus! Na godzinę hunta schodzi 1 UH, a tak to się leczę exurą vitą. *(32level, 69 distans)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W Ankrachmun
Imię: Messianic Monk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 45
Skille: 18/24
Poziom mag.: 50
|
![]() Co ma wspulnego GS z dragiem??? a na haste+boh+time ring to spokojnie juz teraz ucieknie przd GS a dragi raczej zadko wystepuja na otwartej przestrzeni lepiej dobij sobie 40+ lvl i jak up na gs hodz. Na haste i dvarven ringiem po pohu mozesz juz biegac
Ostatnio edytowany przez Lordkas - 17-01-2007 o 19:15. Powód: nipostawilem kropki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Grałem pallem doszłem do 44 lvl , potem mi sie znudzil expilem czasami na D-lair i zawsze bylo waste.
Tak właśnie marnowałwem nadmiar kasy jak dla nie byl tam dobry exp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @lifter
Jak masz 32 lvl a taki exp tam trzepiesz i w ogoler to fjanie grasz ... xD Podniecajacy jest twoj poradnikj TEMAT DO ZAMKNIECIA TROLL KTORY NIE UMIE POSZUKAC NA MAPIE RESPAWNO lub SAMEMU, I CO WIECEJ NIE CZYTA ZADNEGO PORADNIKA TYLKO OD RAZU ZAKLADA BEZENSOWNY TEMAT dziekuje Mozesz isc dopiero od 100 lvl'a najepiej pozniej zebys nie zakladal tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() @up
morda psie @reszta dzieki |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O rly? Podnieciłeś się? Lubisz sredniowieczne zwierzątka? 0.o Ja tam wole dziewczyny. @down Ktoś kiedyś napisał: "Nie kłóć się z głupkiem, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem". Tak więc zrobię.
Ostatnio edytowany przez Lifter - 18-01-2007 o 16:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() @Up
to czemu sie podnieciles i wyleciales ze swoim doskonalym poradnikiem wiecej k na godzine jest na guardach i lepszy loot xD @Troll Mowie prawde SZUKAJ Sie uzywa |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() @up
Poznański Rycerzyku, ty masz pomysly bez liku - nie ma co. Tak jak z wałem - 'Pysk powiedziałem'. A jeśli umiesz szukać, to poszukaj rozumu - inteligencją nie wyróżniasz sie z tłumu. @reszta Dziekuje bardzo za odpowiedzi, pozdrawiam - A.Baba Ostatnio edytowany przez Czarny Alibaba - 18-01-2007 o 02:05. |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() @up
maly uposledzony debilu... sam se poszukaj draga a nie placzesz o 10k expa w plecy przy dedzie Chomikujesz plate armory w dp i sie podniecasz jaki boski jestes wez zamknij sie |
![]() |
![]() |