|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() To fake taki na ferie
![]() ![]() Planowane 10 części Prolog-Poniżej Reszta nie zrobiona Za błędy ortograficzne takie jak zamiast "ó" to "o" nie odpowiadam poniewarz w programie którego użuywam nie ma znaków ÓóŻżĆ揟 itd. Prolog... 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8) ![]() 9) ![]() 10) ![]() Prosze o oceny typu "7/10 fajne ale nie pasowalo mi tegez" a nie "MUAHAHHAHA takie coś TO DO MOJE 1 FAKE NOOOOOBIE" z góry dzienx za komcie ![]() Ostatnio edytowany przez silo_alion - 14-01-2007 o 02:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Takie sobie.
Powiedzmy, że bardziej podlega to pod PSart niż Fake. więc niech będzie: 6/10 za PS Nie lubie prac w PS, szczegolnie tych wszystkich zabaw z kształtem i kolorem. Ale podobają mi sie triki ze światłem. Ogólnie więc wyszło to całkiem sympatycznie. Nie za dużo, nie za mało - pasuje do treści. 2/10- za Fake Brak polskich liter. Fabuła ok, ale IMO troszeczkę słaba narracja. Napisy pomarańczowe (odgłosy) nie są poprzedzonę frazą "XYZ says:". i 1/1 za oryginalny pomysł połączenia obu tych technik ![]() ..i na przyszłość, jesli nie masz polskich literek, to dorysowuj je ręcznie w paincie. To niewielka robota, a poprawia znacznie efekt. W skrócie: Słabo, ale widzę potencjał. A to się liczy. Ostatnio edytowany przez Khan - 14-01-2007 o 02:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Tak na marginesie, trudno mi sobie wyobrazić KRÓLA banshee, skoro są one płci żeńskiej. Prędzej królowa czy coś.
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to nie jest facetka tylko facet xD po prostu King Of Banshe xDxDxD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() To czemu ma wygląd banshee (kobiety)?
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() @up: a skąd wiesz, że to nie jest przeróbka gotowej grafiki? Przecież środkowa partia jest zasłonięta, więc nigdy nie wiadomo..
__________________________________________________ Zobaczyłeś gimpa? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
jestem debilem ^jakbyś nie zauważył - przejście do nowego wiersza reszta ujdzie.. Ostatnio edytowany przez Celoz - 14-01-2007 o 04:10. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Słabiackie...
Mi się wcale nie podoba, najpierw piszesz cały czas po polsku a tu wyskakujesz [...]The king of banshee[...] to już dał byś to w cudzsłów chociaż, pozatym w tym fake wyraźnie widać przerost formy nad treścią. To klasyczny przykład że efekty wcale nie sprawią że fake wszystkim będzie sie podobać... Jak dla mnie cienko. Edit: Jak już powiedział Celoz, mieszasz polski z angielskim, lepiej wyglądało by Behemoth'y, Demon'y, Dragon'y. A jak jusz ten super mastah "De kink" mówił to: nie gzib says: elo ziomaski tylko gzib says: elo ziomaski i jak jest nazwa że ten "kink" mówi to na początku już nie ma "The"
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 14-01-2007 o 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Slabe.
Wszystk dzieje sie na 1 obrazku, tylko ze zmianami efektu. (tak dla ciekawostki mozna cos takiego w gimpie zrobic ;p). Pomysl jest idiotyczny, (zaden tam orginal). Pomysl wziety z Lord of Darkness, ze zmianka z krolowej na krola. Sama ortografia bije na leb. "Poniewarz" sie pisze przez "z". ogolem? 4/10
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie jest ani źle ani dobrze tak pośrednio a tak na marginesie powinienieś napisać " banhe " zamiast " banshe " to tyle zrub więcej
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Czy w Tibii masz polskie litery ? Takie dorysowane ogonki źle wyglądają na tle fejka Wcale efektu nie poprawiają! @fake A taki średniawy, poczekam aż się rozkręci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Dupne, oklepane efekty... Na razie nie ocenię, bo nie dostałbyś nawet 1/10, czekam do 1-szej części...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Jak zawsze ocenię tak:
Minusy: - Lipna fabuła... Kolejny atak <przewraca oczami> - Wszystko dzieje się na jednym obrazku ![]() - Efekty Gimp'a. - Nie mogłeś tej mowy wstepnej napisać na hmmm... góra 3 obrazki? Później mogłeś dać jakiś wstęp. Postacie dobra i ivul itp ![]() - Mało akcji ![]() Plusy: - Starania. - Chęci. - Dobrze wklejone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Prolog słabiutki, ale to tylko prolog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() Jest ok. Bardzo fajny jest fake, podoba mi się, te efekty.... Są bardzo ładne.
Moim zdaniem: +za chęci -za atak -za to że śmierdzi super-hero +za dobrze wklejone +dobre efekty -za to że banshee jest... Chłopakiem... Mogłeś go trochę chociaż przerobić ![]() Podsumowując, jest 2\10... Ale za to, że mi się podobał daję ci 6\10 ![]() ![]() Pozdro.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() Wielu ludzi nie potrafi zrobićprologu. W tym ty. Prolog powinien zawierać tajemnice i ukazywać tylko część tego co się ma dziać w fake'u. Twój "prolog" ukazuje wszystko o co bedzie chodzić w tym fake'u. Widz po obejżeniu prologu powinien być ciekawy dalszej części. A ja nie jestem. Sądząc bo durnowatym: "MUAHASHASHASHA" -.-" ten fake będzie cały ZUY 666 itp.
Więcej tu nie zajrzę. Przykro mi. 3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() głupi fake. zamało obrazkuw zadużo efektuw z ps'a ;s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() pokaz 1 czesc to ocenie ale narazie ... DO BANI
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak kolega wyżej. Ocenię dopiero jak będzie pierwsza część, ale nie zapowiada się za ciekawie
![]()
![]() |
![]() |