|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Nie będzie mi tu żaden lycos dmuchał w kasze!
![]() A więc tak: łuk - shotgun strzały zwykłe - naboje zwykłe strzały zatrute - pociski z trucizną strzały magiczne - kule 'Dum Dum' kusza - strzelba energetyczna (połączyłem Plasma Rifle i Laser Rifle) bełty zwykłe - atak energetyczny bełty zatrute - atak plazmowy bełty magiczne - atak laserowy Blank Rune - Junk Intense Healing Rune - Stimpack Ultimate Healing Rune - Super Stimpack Antidote Rune - Rad Away Light Magic Missle - Frag Granade Heavy Magic Missle - Plasma Granade Chameleon Rune - Mutie Torch - Flare Gratis dorzuciłem: - Power Set - Enclave Set - Brotherhood Set - i jeszcze jeden wygląd Outfitu. Sory, że tak mało, ale nie chciało mi się więcej. NIESTETY: to jest gif czyli nie nadaje się do ściągnięcia i podstawienia do tibii. Jak ktoś chce oryginał BMP - plz msg me. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez blejz - 10-09-2004 o 18:55. Powód: typo :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Noooooo, nareszcie jakieś grafiki do Tibii w sam raz dla mnie
![]() ![]() takie rzeczowe uwagi: 1. granat to mi bardziej do Fireball, GFB lub Fire Bomb pasuje, z tego co pamiętam był tam też jakiś prądowy granat (chyba Pulse czy coś takiego), to może być Energy Bomb ![]() 2. W Tibii nie ma czegoś takiego jak zatrute bełty ![]() 3. Buty... zrobiłeś trzy pary takich samych butów... wiem, że pasują do wszystkich "setów", fajniej jednak byłoby jakbyś zrobił jakieś np. glany zamiast leather boots, a to co jest może być zamiast SB... 4. Pierwsze legsy z ostatnimi bym zamienił. (tzn. pierwsze od lewej z trzecimi od lewej) requesty: 1. Przerób może jeszcze fire/energy/poison fieldy... wiem, łatwo powiedzieć, ale jakoś mi ten obecny, tibijski energy field się wydaje kiczowaty... (chyba prośba nierealna ![]() 2. Jak już robisz nowy outfit, to zrób go w całości, tj. ze wszystkich stron i w ruchu, bo bez tego .spr nie zrobisz... (btw outfit niezbyt mi się podoba... ale to tylko moje zdanie ;] ) 3. Czytałeś pewnie topic "Pimp my Tibia!" Dobo, jakbyś mógł spróbować także z tym (mówię o edytowaniu pliku .pic).... Z grafiką wstępną nie ma problemu, wystarczy wyszukać jakąś tapetę F2/F1/FT gdzie nie ma napisu Fallout (najlepiej jakiegoś gościa z Enklawy ![]() ![]() 4. Flare... jakaś mi się kiczowata wydaje, nie wiem czemu :/ Jakbyś miał lepszy pomysł na nią to ją zmień koniecznie :/ 5. Zamiast Mana Fluid może być Psycho ^^ czekam niecierpliwie ![]() 6. Zakładając, że posłuchasz mojej rady i dasz GFB/FB/FBomb/EB jako granaty, trzebaby wymyślić coś jako HMM (LMM niekoniecznie bo się rzadko używa)... tu jednak moja inwencja się kończy ;] 7. No i coś o czym wstyd, że zapomniałeś ![]() ![]() gratzy ![]() 0. Strzelba energetyczna! Yay! ^^ 1. Super Stimpack & Stimpack & Junk - gratz zarówno za pomysł jak i za rysunek ![]() 2. Amunicja do tej strzelby energetycznej.... świetny pomysł ^^ 3. Hełmy gitesowe! ![]() ![]() 4. I ogólnie za całokształt ![]() I jeszcze jedno: nigdy nie bawiłem się dotąd z .spr, ale specjalnie dla tych grafik (jak już zrobisz poprawki, o ile zrobisz ![]() ![]() Respekt 4 You ![]() Pozdrawiam brata w Falloutomanii ![]() S. PS i super że zostawiłeś lycosa ![]() ![]() PS2 i poproś jakiegoś modka o przeniesienie topicu do działu "grafiki"... tutaj, na zdjęciach, jest taki spam, że chwila nieuwagi i trzeba będzie grzebać po archiwum w poszukiwaniu topicu... a i tematycznie dużo bardziej się nadaje do Grafik ![]() PS3 Hail Metal Militia ! ![]()
Co mnie nie zniszczy, to mnie potężniejszym czyni. HAIL MAHAKAM! Ostatnio edytowany przez sathard - 10-09-2004 o 19:59. Powód: PSy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() @Sathard
Oj czlowieku, chcialo ci sie tyle pisac ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() UWAGI: 1. Myślałem o tym. Ale właśnie - co dać na Hmm? 2. Oj... ![]() 3. Specjalnie dałem 3 pary takie same, bo w Tibii raczej jest tylko 1 para butów. (BoHy są latające to raczej sie nie nadają, goldy to rare item wiec tez nie, a leather sa zbyt popularne. wiec tylko steel boots) 4. To nie wchodzi w grę. Legsy były rysowane pixel po pixelu tak zeby przypominaly oryginal a nie zeby pasowaly do pancerza. REQUESTY: 1. Taak.. to sie da zrobić. Powiedzmy Radioaktywy zamiast poisona i force fieldy zamiast energy. Pomyślę. 2. To troche roboty jest. Ale postaram się ![]() 3. Spox. Mam nawet dwa takie obrazki. Tablice tytułową z F2 (tylko bez napisow - samo AdPowArm) i z fallouta 1 (koleś w PowArm na tle flagi usa) 4. Kiedy ona tak wygląda ![]() 5. Nie. Psycho podnosi DmgRes i obniza INT. To raczej nie podchodzi pod mana fluid. 6. <Patrz wyżej.> 7. A wiesz, że chciałem? ![]() GRATZY: 0. Coś musiałem wymyślić. 1. Taa.. Tu jestem z siebie dumny ![]() 2. Tylko jest jeden błąd. A mianowicie leżący gdzieś jeden nabój wygląda jak pocisk wystrzelony w kierunku północnym. 3. Dzięx. Starałem się. 4. Pozostaje tylko dziękowac. PS: ps. Niestety reszta jest wciąż na Lycosie.. w tym mój komix... ps2. To juz nie zalezy ode mnie... ps3. HAIL METAL MILITIA!! Zrobie jeszcze troche złomu i tu umieszczę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeju... To jest... Genialne!
![]() Jedyne, co mi nie pasuje, to granaty... To naprawdę powinny być GFB, bo granaty to broń rzucana o działaniu obszarowym. Nie wyobrażam sobie, żeby granat wybuchał na jednej kratce :/ BTW... Prosiłbym o oryginał BMP ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() @wszystkie upy co twierdzą, że jak jest GIF to już tragedia:
huh? To skąd ja mam ten obrazek? ![]() ![]() Khan, nie trzeba żadnych kolorów zmieniać (to GIF a nie JPG), po prostu włączyłem Microsoft Photo Editor i dałem zapisz jako... BMP. @ten typ, któremu się nie podobało że dużo piszę To ma być dużo? Poczytaj artykuły ;] @któryś post Khana odpowiadający na moje uwagi U1. Cholera wie..... może zostawić HMMa? Ale jeżeli to nie wchodzi w grę, to proponuję któryś z pomniejszych pistoletów energetycznych (Plasma Pistol, Alien Blaster albo ten laserowy ![]() ![]() U3. Ale nadal prosiłbym o jakieś futurystyczne glany zamiast moich Leather Boots ;] Wiem, że w Falloucie nie ma nic takiego jak glany, ale to chyba najlepszy odpowiednik ![]() U4. Hm... no ok, bo co tu dużo mówić ;] R1 R2 R4 R7 Wierzę w Ciebie ![]() R3 Na tej stronce w razie czego znajdziesz więcej tych grafik... jak już mówiłem ta grafika to nie problem, gorzej z menusami i przyciskami ![]() R5 Hmm... fakt. Dawno nie grałem (ostatnio w kwietniu zaliczałem dwójkę), a nawet jeśli to nie preferowałem szpikowania się narkotykami. ![]() ![]() G2 Heh, nie zwróciłem uwagi... ale faktycznie w każdym typie amunicji brakuje jednej kratki animacji ![]() PS2 Nie ma sprawy, poproszę jakiegoś modka na ircu o przeniesienie, może się zgodzi... ;] Pozdrawiam, S.
Co mnie nie zniszczy, to mnie potężniejszym czyni. HAIL MAHAKAM! Ostatnio edytowany przez sathard - 11-09-2004 o 08:37. Powód: literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Khan, umial bys stworzyc pod facc setoutfil pacca? odpowiedz
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(niestety z powodu lycosa obrazki nie działają, a nie chce mi sie z tym dłużej walczyć) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Spoko kocham fallouta pozdrowienia
|
![]() |
![]() |