|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Słubice
Imię: Budlejka
Profesja: Elite Knight
|
![]() No więc zakładam ten temat, aby dowiedziec się jednej rzeczy, a dokładniej mówiąc chodzi o znaną wam już Bubble. Mój kumpel powiedział mi, że widział ją jak zabijała orca warriora, i jej exp był podwojony, tj. dostała za jednego 100 expa. Według niego jest to zasługa jej męża GMa. Nie wiem co o tym myśleć więc zwracam się z tym do was drodzy forumowicze...?
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Odpowiedź jest szybka i prosta:
Twój kumpel poprostu sobie coś zmyślił, albo źle zobaczył. @up Faster ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Chemical or rookad
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wydaje mi sie ze ten ktos kłamal, gdyby GM tak zrobil zlamal by reguły Tibi i to nie wazne czy jest jej meżem czy nie wystarczy zrobic ss i podac tego GM ze pomaga Bubble w zdobywaniu 2x exspa gdyby tak sie stalo GM juz by niebyl GMem tylko zwyklym czlonkiem Tibi.Jesli twuj kumpel tak muwil niech zamiesci ss na tibia.pl to wtedy mu uwierze...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() A ja slyszalem ze sie ciagle leczy, moze puszczac SD i UE... nie sluchaj wszystkiego co ludzie mowia.