|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, na Selenie posiadam:
-Warrior Helmet, Devil Helmet -Blue Robe, Noble Armor -Knight legs, Plate Legs -Medusa Shield -9 Honey Combów -1,3k -Moonlight Rod Aukcja może przez Allegro, jeśli nie ty dajesz pierwszy.Min.4 pozytywów. No dobra ... może być pvp. WSZYSTKIE WORLDY PVP I NON-PVP! Ostatnio edytowany przez Hitchock - 21-01-2007 o 17:33. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() mógłbym sie zamienic p-legs - p-legs , warrior helmet -crow helmet , b-robe-b-robe mam te itemy na Honerze(Honera
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Niemasz żadnej tarczy? Nieuważasz że warrior za crowna to lekka przesada? Dopłać coś kaski :-]
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() Mam dokladnie : c-helmet , b-roboe , p-legi , wand of inferno , vampire shield , scraft i jakiez zeczy w depo okolo 10 k itp
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2006
Lokacja: Mexsyk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Scott yellow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Unique
Świat: Libera
Poziom: 92
Skille: 90
Poziom mag.: 18
|
![]() Yo,
JA moge się zamienić a oto moja propozycja: DAM CI: -GOLDEN ARMOR!!! -2x plate legs -2x plate armor -bandana -jakieś 3kkaski chyba bp bolts ;] inne pierdółki A TO WSZYSTKO NA GALANIE!!!(PVP) DO TEGO DORZUCIŁBYM PASSY DO 9 LEVELKA DRUIDA NA GALANIE Z DWOMA PIERWSZYMI ROZGAMI I INNYMI SMIECIAMI JEZELEI NIE TO MAM TEZ NA NO-PVP -bp ihow -3 pierwsze rozgi dla druta -plate set -crown shield ';/ JEZELI JESTES ZAINTERESOWANY TO NAPISZ SZYBKO BO MAM DUZO CHETNYCH;]
#6 |
Guest
|
![]() gg 3068960
|