|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Selena
Poziom: -0
Skille: Niskie
|
![]() Witam
jest to mój 1 fake więc: otfitów jeszcze kolorowych nie umiem robić może być brzydko wklejone xD czasem może być że na jednym obrazku coś jest a na drugim już tego niema ps ![]() pss:jak ktoś spadnie z krzesła to jego problem xD psss:fabuła też nie jest specjalnie wciągająca no wiec zaczynam raz szedł sobie ludzik i spotkał wilki ![]() na jego szczęście spotkał GM'a który go uratował ![]() lecz nawet o tym nie wiedział tylko biegł ![]() zatrzymał się i wystraszony spytał się: ![]() wystraszony odpowiedział ![]() to był jego błąd ![]() ![]() COMENT PLZ
Ostatnio edytowany przez Viero - 23-01-2007 o 17:47. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() TO jest dopiero !
Ale dobra będę łaskawy i podam powody, czemu tak jest... -Fabuła -Outy -Stara Trawa -Super wklejone -Żarty na poziomie drugoklasisty... -Super otoczenie... Takie MONOTONNE ! Ostatnio edytowany przez Ashlon - 24-01-2007 o 07:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() mowimy NIE fakom zrobionym w otsie!
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Sa 2 rzeczy zrobione dobrze :
Wklejenie i wielkosc ;p reszta -> Dno!
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() 1.to nie jest zrobione w OTS
2.mówiłem że nie umiem narazie robić
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() Popieram przedmowcow, i dodam ze sa od tego przyklejone tematy, a nie robisz nowy bezsensowny temat
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() 1. Stara trawa (mi tam obojętne ale ludziom przeszkadza, więc to popraw =D).
2. Ta trawa w większości scen jest nierówna. 3. Wygląda mi na JPG. a to źle wygląda i jest zakazane. 4. Biało outfit (mogłeś powiedzieć ktoś by ci pokolorował). 5. Strasznie tam pusto, same krzewy (chcesz dam ci plik z innymi roślinami). 6. Jak wilki zostały zabite to ciał nie było, a jak koleś zginął to jest ![]() 7. Zero krwi (jak chcesz to plik z krwią też moge ci dać). 8. Na 2, 3 i 4 scenie od końca outfit jest troche ucięty (staraj sie tego unikać). 9. Fabła to tam leży i nawet nie prubuje wstać... Tyle odemnie postaraj sie to poprawić... Edit: @Max No, przynajmniej podałeś powody ![]() @Str4tos Przyjżyj sie idioto, to wcale nie ots, krzewy są nierówne. @Veruis Nie był bym pewien tego wklejania ![]() @Finord No tak masz racje, do tego złuży przyklejony temat... Jak ktoś robi pierwszy fake to lepiej niech nawet o tym nie wspomina przy robieniu nowego tematu ![]() @down Po co? Dam ci linki na PW ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 23-01-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @all up postaram się poprawić
@drakon to wyślij mi te roślinki i krew e-mail to:[email protected] PoZdRo!
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Lokacja: Bielsko - Biała
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 81
|
![]() O boże... też mi fake ;/
Błędy już wszystki wytyczono jak myśle, bo trudno nie zauważyć ;P Nie rób dalej;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @Drakon
Mi chodzi o wklejenie w tagach xd
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Imię: Bobikka
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 25/24
Poziom mag.: 25
|
![]() @Viero
Czemu pokazujesz fake jak nieumiesz robić niemoge tego pojąć zrób troche w domu postaraj się a nie dajesz takie coś to już mi sie w pale nie mieści ja nie umiałam robić kolorowanych outfitów a sie nauczylem ciężką pracą a nie zamieszczałem jakieś badziewia tylko tyle żeby zrobić szum i żeby mi pomogli
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
Ej co sie go kurcze czepiasz? Może chciał dać na forum po to żeby mu ludzie poradzili co ma poprawić? Sam nie jesteś świetny a sie z ciebie (podobnie jak wiele osób) wielki krytyk zrobił, jak tak będziecie wjeżdżać na wszystkich nowych ludzi w dziale to pozostaną tylko same przeciuętniaki. @topic Rób dalej! Jak coś to ja ci pomoge w czym chcesz, mam już dość jak niektórzy uważają sie za wielkich znawców i tylko by każdemu nowemu krzyczeli "a idź stąd z takim badziewiem i nigdy nie wracaj"...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki drako jak co to się bede pytał!3
ps:thx za linka
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: Kaniek from Azura
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() ludzie... dajcie mu jakąś szanse.. na początku każdy nie umie robic czegoś wspaniale.. albo wybitnie..
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
|
![]() Witam !
1.Proszę nie rób więcej fake'ów ! Fabuła do bani co z tego ze uciekał i go zabił GM!? Bez sensu ... Kolory jakieś takie dziwne no i stare grafiki. 2. Cytuj:
Pozdrawiam
![]() "Piechota Morska to nie zawód, to orientacja seksualna." Ostatnio edytowany przez Terry664 - 24-01-2007 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra kolejna "część" (niewiem jak to nazywać)
ps: fake nie będą ze sobą powiązane pss: outfity nie są moje psss: fake niema FABUŁY! pssss: sry za błędy psssss:lubie pisać ps xD no więc zaczynam... ![]() ![]() ![]() ![]() COMENT PLZ!
Ostatnio edytowany przez Viero - 24-01-2007 o 01:04. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ogolnie dobrze
![]() Minusy: Czemu nie ma walki? mogles dac z 2 obrazki walki ![]() Jedi mi sie nie podobaja(jedi w przeszlosci?) PUSTO(daj troszeczke drzewek ![]() Plusy: Stara strawa(dla mnie to nie jest minus) bronie leza obok cial ![]() nie bende pisal: nie rob wiencej- TO BZDURA kiedy ktos ci tak napisze ignoruj rob dalej szkol sie itp.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nierówno trawa (staraj sie żeby te klatki 32x32 były równo)
Nicki też nierówno (lepiej żeby były równiutko nad głową ![]() Jpg znowu ten JPG (lepiej go nie używaj bo jest niedozwolony, zapisuj w PNG) Ci Jedi jak mają bronie to broń zasłania ręke (jak wklejasz bron to najpierw skopjuj sobie gdzieś ręke, potem jak nałożysz broń nałuż na nią ręke, byle dokłądnie ![]() To tyle odemnie. @down czemu ma nie pokazywać na forum? Chyba od tego ono jest żeby ludzie pokazywali nie? A nie tylko sama "elyta" -.-
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-01-2007 o 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() a gdzie mają leżeć bronie? na stosie?
hmm... co do fake to stara trawa(znajdź nową)pusto weź potrenuj pokaż kumplom i jak się spodoba pokaż na forum hyyym...4/10(tak na zachęte)
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie minusem jest to:
- Stara Trawa... - Jpg ? - Zero walki - Dziwnie Jedi trzymają miecze :/ Rób tak jak napisał Drakon :> - Pusto... Aż za pusto... Dodawaj jakieś drzewka... To już mniejszy plus. - Zero krwi ![]()