|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Silverymoon
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Magiczny pzycisk szukaj nie gryzie.
btw. wszyscy uzywaja summon creature. nie w miastach, bo niby po co? tylko na huntach... @down: wszyscy idą na łatwiznę. Może by się wysilił i poszukał, a tak ma wszystko podane na srebrnej tacy.
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 02-02-2007 o 16:32. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Inny gracz może sobie zabic zasummonowanego potworka?
Tak, ale tylko na światach pvp Jak rozkazac potworkowi żeby zaatakował? Normalnie, tak jak atakujesz Ty czyli kliknięciem na battle list Ile można mieć naraz zasummonowanych potworków? 2 Proszę o nie usuwanie tego tematu i o odpowiedż na niego. Odpowiedź masz, teraz można usunąć ![]() @Do ludzi którzy mówią: ,,szukaj nie gryzie", ,,było już to" itd.: Po jakiego grzyba nabijacie posty! Nie lepiej pomóc i dopiero powiedzieć ,,szukaj nie gryzie" ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 02-02-2007 o 17:19. Powód: atakuje tylko na światach pvp |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Dzięki za odpowiedź. Teraz już będe wiedział co do summon.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() Zsummonowany potwor nie zniknie po pewnym czasie. Zniknie za to kiedy sie zbytnio od niego oddalisz(chyba ok 50sqm), lub wejdziesz 2 poziomy wyzej lub nizej. Potwor znika rowniez gdy sie wylogujesz.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Znika kiedy ty się wylogujesz, mozesz go ropnac maksymalnie 3 razy
P.S. Do tych co go nazwą noob, troll itp: To nie troll tylko newbie, takiemu mozna pomoc Edit: Up&2xUP: Kiedy pisałem post waszych nie było Ostatnio edytowany przez Capality - 02-02-2007 o 16:27. |
![]() |
![]() |
#8 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Nie znika po jakimś czasie(chyba że podczas save server) tylko jak za daleko od niego odejdziesz albo sie wylogujesz. A co do zabijania summonów przez graczy to tylko na światach pvp.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() ![]() |
![]() Dzięki za szybkie odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Jakie runy waszym zdaniem najlepiej robić? ( dla druida ) Thx ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesteś tak jak ja druid ~20 level
![]() Rób Ihy i sprzedawaj, i możesz brać kilka i iść do kopalni w kazz(na guardy) albo cyklopy(szybko zrezygnowałem :/)....... Jak ktoś zna jakieś inne miejsca dla drutów level 20-25 to niech pisze ja też skorzystam ![]() Tera mam problem z maną i nie wiem co robić ![]() Trzeba będzie kupować manasy :/ Z pozdrowieniami X-zero
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 03-02-2007 o 00:53. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2005
|
![]() Dla kasy Roty (+ loot bagi z nich) dla expa raczej cyklopy(na południe od thais [bardzo blisko] są) na pohu również, tylko trzeba uważac i nie zapędzać sie za bardzo na południe bo tam gs'y szaleją. Runy oczywiście Uhy (od 24lvla).
|
![]() |